Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro

Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro

Fashion Days este unul dintre cele mai mari site-uri de modă online, cu o varietate impresionantă de sute de mii de produse de la peste 1000 de mărci de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Cu un așa renume, mulți sunt curioși ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro.

Fashion Days, peste 1000 de branduri

Fashion Days vinde articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri internaționale de top, precum: United Colors of Benetton, Guess, Le coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual,Diesel, Zee Lane, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker și multe altele.
Cu alte cuvinte, Fashion Days este destinația nr. 1 pentru cumpărături de modă, atât datorită unei selecții vaste de produse, cât și datorită serviciilor cu valoare adăugată, cum ar fi livrarea și returnarea gratuită. Clienții beneficiază de livrare rapidă în termen de 2 zile, de plasarea rapidă a comenzii cu ajutorul aplicației mobile sau de posibilitatea de a adăuga articolele preferate la lista de dorințe. În plus, aceștia pot plăti în siguranță, ușor și rapid folosind opțiunea Pay by Click care salvează datele cardului de credit pentru plăți instantanee sau pot alege plata în rate disponibilă prin intermediul partenerilor noștri bancari.

Fashion Days, peste 4 milioane de clienți

Înființată în 2009 de antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și în prezent operează în România, Bulgaria și Ungaria. Cu peste 4 milioane de clienți, Fashion Days este unul dintre jucătorii cheie ai industriei modei din regiune, care transformă cumpărăturile online într-o experiență surprinzătoare și captivantă. Din 2015, Fashion Days face parte din grupul eMAG.

Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro

Dacă ne referim la salariile celor care lucrează la site-ul fashiondays.ro, potrivit money.ro, totul depinde de experiență, poziție, dar și de abilitățile angajatului. Astfel, un programator ajunge să câștige în jur de 10.000 de euro pe lună.
Pe de altă parte, un Content Editor cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an câștigă undeva în jurul sumei de 2.000 de lei, în timp ce un SEO Specialist angajat full time, cu o vechime în domeniu de mai puțin de un an, este remunerat cu suma de 6.500 de lei lunar/net.
Un QA Engineer cu o experiență de doi ani primește un salariu lunar de 4.500 de lei. 6.500 de lei câștigă și un IT Analyst cu o experiență în domeniu de 6 ani, iar unele dintre cele mai mici lefuri le revin persoanelor angajate pe postul de Operator Recepție, care primesc un salariu lunar net de 1.400 de lei, la care se adaugă tichete de masă de 300 de lei pe lună și bonusuri în valoare tot de 300 de lei.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: