Redactia.ro
Home » Homepage » Ce salarii generoase primesc angajații ASPA! Toți angajații au spor de lucru în condiții periculoase

Ce salarii generoase primesc angajații ASPA! Toți angajații au spor de lucru în condiții periculoase

GALERIE FOTO (2) salarii angajati aspa

Autoritatea pentru Supravhegerea şi Protecţia Animalelor (ASPA) este subordonată Primăriei Generale a Capitalei și funcționează în baza unor fonduri provenite din bani publici. Salariile pe care le primesc cei care muncesc aici nu sunt unele deloc mici dacă aruncăm o simplă privire asupra datelor publicate în toamna anului trecut.

Ce salarii au angajații ASPA

Directorul general al ASPA primește lunar un salariu care se ridică la suma de 16.917 lei. Pe lângă salariul de bază, acesta mai primește și un spor de lucru în condiții vătămătoare în valoare de 1,456 de lei. Directorul adjunct are un salariu de 14.919 lei pe lună, la care se adaugă un spor de lucru în condiții vătămătoare în valoare de 1.907 de lei.

Șeful de serviciu încasează 9.690 lei/lună plus spor de condiții vătămătoare de 1.238 lei. Un consilier ASPA are un slariu de 5.899 lei/lună, plus spor de condiții vătămătoare de 754 lei. Un muncitor necalificat primește 3.631 lei/lună plus spor de condiții vătămătoare de 464 lei. Chiar și un simplu șofer are un salariu mai mare decât cel minim pe economie. Așadar, un șofer primește 4.093 lei/lună plus un spor de condiții periculoase în valoare de 523 lei.

ASPA a devenit ținta acuzațiilor după ce o femeie în vârstă de 43 de ani, alergătoare și activistă, a fot ucisă de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii.

O femeie a murit sfâșiată de câini

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la o distanță de aproximativ 300 de metri de cea mai apropiată locuință. Zona în care a decis Ana să alerge este plină de ierburi neîngrijite și de câini.

Din nefericire, nimeni nu i-a auzit strigătul de ajutor, iar haita de câini a sfâșiat-o. Cauza oficială a decesului femeii a fost stabilită de către medicii legisți: sângerare masivă provocată de secționarea arterei femurale. După moartea Anei, cei de la ASPA s-au deplasat în zona Lacul Morii și au capturat 14 câini. Reprezentanții instituției au dezmințit informația potrivit căreia ar elibera câinii la scurt timp după ce sunt capturați.

Sursă foto: Facebook ASPA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: