Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii vor primi constructorii și agricultorii. Premierul Marcel Ciolacu are vești bune pentru români 

Ce salarii vor primi constructorii și agricultorii. Premierul Marcel Ciolacu are vești bune pentru români 

salarii agricultori

Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important în cursul zilei de 25 octombrie 2023. Politicianul a dezvăluit care sunt noile salarii pe care le vor primi cei care lucrează în domeniul construcției, dar și al agriculturii, după ce a participat la întâlnirea sindicatelor Iată ce informații a oferit Marcel Ciolacu!

Ce salarii vor primi constructorii și agricultorii. Premierul Marcel Ciolacu are vești bune pentru români

După negocierile desfășurate, premierul a declarat că a fost încheiată o înțelegere cu reprezentanții sindicatelor și ai patronatelor. După aceea, Marcel Ciolacu a prezentat noile niveluri salariale pentru sectoarele construcțiilor și agriculturii. Marcel Ciolacu a comunicat astăzi că s-a decis ca salariul minim în construcții să fie 4.582 de lei, iar în agricultură să fie 3.436 lei. Premierul a afirmat că s-a încheiat o înțelegere cu reprezentanții sindicatelor și ai patronatelor.

„Am convenit astăzi, împreună cu patronatele și sindicatele, în Consiliul Național Tripartit, noile valori ale salariilor minime în construcții, agricultură și industria alimentară. Am făcut o promisiune angajaților, aceea ca în urma introducerii contribuției pentru sănătate, salariile din aceste două domenii nu vor scădea! Iar prin acordul de azi, atât noul salariu minim în construcții, de 4.582 de lei, cât și cel din agricultură și industria alimentară, de 3.436 de lei, garantează că nu se pierde nici măcar un leu din salariile nete.”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.

Anunțul premierului Marcel Ciolacu

În mesajul său, premierul a dorit să exprime recunoștința sa față de patronate pentru înțelegerea importanței acestei etape, subliniind că apreciază sprijinul oferit de sindicate Guvernului în procesul de stabilire a nivelurilor corecte ale salariilor minime în cele două sectoare economice-cheie.

„Suntem pregătiți, acum, să adoptăm în ședința de Guvern, ordonanța de urgență referitoare la noile salarii minime din cele două sectoare economice. În acest fel, odată cu promulgarea de către președintele României a pachetului fiscal-bugetar, vor putea fi aplicate și aceste prevederi importante care protejează veniturile tuturor salariaților din construcții și agricultură.” , a fost o parte din mesajul premierului Marcel Ciolacu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: