Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are, de fapt, o casieră la Ikea în 2022

Ce salariu are, de fapt, o casieră la Ikea în 2022

Ce salariu are, de fapt, o casieră la Ikea în 2022

Ce salariu are, de fapt, o casieră la Ikea în 2022. IKEA este unul dintre cele mai mari magazine de mobilier casnic din Europa. Mulți români preferă să achiziționeze produse din acest magazin, dar puțini sunt cei care știu ce salariu primește o casieră angajată la IKEA.

Ce salariu are, de fapt, o casieră la Ikea în 2022

IKEA este unul dintre magazinele preferate ale românilor. Această companie comercializează mobilier casnic, iar primul magazin Ikea a fost deschis în România în 2007. În prezent sunt două magazine IKEA în România, Ikea Pallady și Ikea Băneasa. Mulți români preferă să meargă în aceste magazine pentru a cumpăra mobilier casnic, dar nu mulți sunt cei care știu cât câștigă o casieră Ikea în 2022.

Iată care sunt salariile angajaților de la Ikea și ce salariu are o casieră în anul 2022, potrivit site-ului undelucrăm.ro. Salariile lunare ale angajaților diferă în funcție de job, dar și în funcție de vechimea acestora.

Un angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Lucrător comercial, încasează un salariu de 2.300 de lei.

Un angajat Ikea din Capitală, cu un program full-time și cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Area Sales Coordinator, încasează un salariu net lunar de 7.800 de lei.

De asemenea, un angajat Ikea cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Team leader logistică, încasează un salariu lunar de 3.900 de lei. La aceasta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar, dar și alte bonusuri în valoare de 150 de lei pe lună, în funcție de performanța acestora.

Un angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, pe funcția de Lucrător comerical, încasează un salariu net lunar de 2,060 de lei.

Un angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, pe funcția de Lucrător comercial (APLS), încasează un salariu net lunar de 2.060 de lei.

Un șef-departament, cu program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de 5 ani, pe funcția de Șef departamenr, încasa în urmă cu doi ani, un salariu net lunar de 3.000 de lei.

Ikea are pe piaţa locală două magazine, ambele în Bucureşti, în zonele Băneasa şi Theodor Pallady

IKEA este o companie privată care comercializează mobilier casnic. Aceasta a fost fondată în Suedia, dar este deținută de către o fundație olandeză, controlată de familia Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în anul 1943 în Suedia, iar numele provine din inițialele numeli Ingvar Kamprad, numele fermei unde a crescut directorul, Emltaryd și numele localității în care s-a născut Ingvar, Agunnaryd.

Deschiderea primului magazin IKEA într-o țaă central și est europeană este considerată de către unii ca fiind un indicator care marchează sfârșitul tranziției acelei țări către economia de piață. În 2002, retailer-ul IKEA a ajuns la afaceri de 951,5 milioane de lei pe piața locală, după o majorare de 10% comparativ cu anul precedent. Ikea are în România două magazine, ambele în București, în zonele Băneasa și Theodor Pallady.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: