Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct. Ar câștiga mai puțini bani decât lua Simona Gherghe

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct. Ar câștiga mai puțini bani decât lua Simona Gherghe

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct. Ar câștiga mai puțini bani decât lua Simona Gherghe

Iată ce salariu obține Mirela Vaida de pe urma emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Unii spun că suma ar fi „surprinzătoare”, cert este că ar fi mult mai mică decât suma câștigată de Simona Gherghe, cea care a prezentat înaintea ei emisiunea.

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct. Ar câștiga mai puțini bani decât lua Simona Gherghe înainte

Mirela Vaida este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, cel puțin în rândul telespectatorilor Antenei 1. Înaintea ei, vreme de nouă ani, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost Simona Gherghe, iar publicul a avut atunci un șoc când aceasta a anunțat că părăsește producția Antenei 1.

Dacă în jurul salariului Andreei Esca s-a creat o adevărată legendă, evident, de-a lungul timpului, toată lumea s-a întrebat și câți bani obțin moderatoarele Antenei 1 de pe urma emisiunii Acces Direct, apreciată de mulți și considerată controversată de și mai mulți. Dacă ar fi să le comparăm, se pare că Mirela Vaida ar încasa mai puțini bani decât lua Simona Gherghe înaintea ei.

Mirela Vaida a precizat în urmă cu ceva vreme că nu ar avea un salariu fix de pe urma show-ului Acces Direct și ar fi remunerată pentru fiecare ediție pe care o face.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a spus Mirela Vaida, conform Cancan.

Mai exact, salariul pe care Vaida l-ar încasa ar fi jumătate din onorariul primit de Simona Gherghe în perioada în care a moderat Acces Direct. Conform unor surse, citate de Impact, vedeta e plătită pe fiecare ediție, în total salariul ei ajungând la 5.000 de euro. Pentru Te cunosc de undeva, pentru care a filmat o perioadă de trei luni, ea ar fi primit un onorariu de 15.000 de euro.

La Acces direct câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r. Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul.

Mirela Vaida a vorbit de-a lungul timpului despre provocările prin care a trecut de când apare pe sticlă. Chiar dacă se pot câștiga bani buni, ea susține că meseria aceasta de jurnalist nu este deloc ușoară pentru că implică foarte multe situații neprevăzute.

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct. Ar câștiga mai puțini bani decât lua Simona Gherghe
Foto: Antena1
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: