Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco

Ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco

Ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco

Românii iubesc, fără dar și poate, magazinele Pepco. Prețurile sunt accesebile pentru toți românii, ofertele sunt prezente aproape mereu, iar calitatea produselor și gamă variantă sunt printre lucrurile care îi satisfac pe români. Dar ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco?

Pepco, aproape 400 de magazine în țara noastră

Discounterul polonez Pepco a ajuns la o reţea de 285 de magazine în România, valoare ce poziţionează piaţa locală ca fiind a doua cea mai importantă pentru retailer după ţara-mamă, Polonia. Pe poziţiile următoare, dar la mare depărtare, se află Cehia (255 de magazine) şi Ungaria (218).

Pepco are afaceri de 2 miliarde de lei în România

Pepco a obţinut anul trecut în România o cifră de afaceri de aproape 1,9 mld. lei, cu 36% mai mare versus 2020. Profitul a avut o evoluţie chiar mai bună, aproape dublându-se la 248 mil. lei.

Ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco

Salariile de la magazinele Pepco diferă în funcție de oraș, chiar dacă postul este același. Spre exemplu, un angajat al magazinelor Pepco din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 1930 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 315 de lei lunar. Pe lângă asta, angajații mai primesc și un bonus în valoare de 50 de lei pe lună, în funcție de performanța acestora. Acesta diferă de la angajat la angajat.

Salariile cresc pentru cei angajați la magazinele Pepco din Sibiu. Un angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier comercial, încasează un salariu net lunar de 1900 de lei.

Un angajat al magazinelor Pepco din Ploiești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 1700 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

În Capitală se câștigă cel mai bine, Un angajat al magazinelor Pepco din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 2300 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: