Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu au bărbații care lucrează la vulcanizările Autosoft

Ce salariu au bărbații care lucrează la vulcanizările Autosoft

Mulți români sunt angajați la vulcanizări auto. Interesul pentru locurile de muncă în acest domeniu este foarte mare în țara noastră. Cât câștigă, de fapt, bărbații care lucrează la vulcanizările Autosoft?

Ce salariu au bărbații care lucrează la vulcanizările Autosoft

Vulcanizările Autosoft sunt extrem de cunoscute. Firma face angajări frecvent și asta pentru că vulcanizările Autosoft s-au extins. Astfel, ele își plătesc angajații pe măsură. Potrivit unui anunț găsit pe OLX, Autosoft angajează vulcanizatori și oferă un salariu lunar fix de 4.000 de lei pe lună.

„AUTO SOFT angajează vulcanizatori!

Castig garantat – minim 4000 lei/luna (salariu fix + comision)”, așa suna anunțul postat pe OLX.

Cele mai grave probleme cu care se pot confrunta șoferii

Pe site-ul Autosoft, angajații informează șoferii despre cele mai grave probleme cu care se pot confrunta. Principalele componente mecanice ale unui motor cu ardere internă – cilindrii, pistoanele și arborele cotit – se află în permanentă mișcare și sunt supuse unor presiuni și forțe de fercare foarte mari. Pentru a diminua astfel uzura și a reduce rezistența frecării, dar și pentru disiparea căldurii, se folosește uleiul de motor. Folosirea incorectă a acestui lubrifiant, în cantitate insuficientă sau lipsa acestuia, ori, dimpotrivă, adăugarea a mai mult decât este necesar, este una din cauzele principale ale calării motoarelor.

Motorul calat – una dintre cele mai grave situații

De asemenea, motorul se poate încinge peste limitele maxime admise din cauza lipsei lichidului de răcire. Acesta are rolul de a circula și de a prelua căldura emisă de procesele de funcționare ale propulsorului – mai precis, exploziile din cilindrii – și de a o elimina în mediul înconjurător cu ajutorul radiatorului. Dacă acest circuit – care trebuie să fie închis și ermetic – este întrerupt, prin apariția unor scurgeri datorate unor fisuri sau înfundări, fluidul de răcire se pierde, fiind înlocuit cu aer, lucru ce duce la apariția unor blocaje.

În acest fel, temperatura motorului nu mai este normalizată la un nivel acceptabil, ea crescând la nivele foarte mari ceea ce poate duce chiar la topirea pistoanelor în cilindri, adică calarea motorului – un rezultat dezastruos ce nu poate fi remediat la service-ul auto decât prin reparații capitale ale propulsorului sau chiar la înlocuirea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: