Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu avea, de fapt, Andreea Marin pe vremea când prezenta „Surprize, Surprize” la TVR 1

Ce salariu avea, de fapt, Andreea Marin pe vremea când prezenta „Surprize, Surprize” la TVR 1

Andreea Marin

Andreea Marin a devenit o emblemă în televiziune după ce a devenit prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR 1. Timp de nouă ani, ea a fost gazda acestui show, care a fost în topul audiențelor încă de la apariție. Totuși, în ciuda opiniei generale, Andreea Marin nu câștiga prea mulți bani fiind prezentatoarea emisiunii.

Ce salariu avea Andreea Marin când era prezentatoare la „Surprize, surprize”

Andreea Marin a prezentat timp de nouă ani emisiunea „Surprize, surprize”, una dintre cele mai vizionate din țara noastră. Audiențele însemnau implicit bani, dar „zâna” nu era plătită cu un salariul colosal, așa cum se credea. Mai mult, doar aparițiile ei televizate erau glamouroase, pentru că în viața reală ea nu avea bani să se îmbrace așa.

Vedeta a povestit că a ajuns să fie plătită bine după ce a ajuns directorul emisiunii „Surprize, surprize”,

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin nu avea bani când era la „Surprize, surprize”

Andreea Marin lucra pe un salariu foarte mic pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize” de la TVR. Ea își amintește că era plătită cu jumătate de normă. Banii îi ajungeau doar pentru taxi, fiindcă mergea zilnic la muncă cu el.

”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: