Redactia.ro
Home » Homepage » Conflictul momentului. Dana Budeanu o atacă dur pe Andreea Marin

Conflictul momentului. Dana Budeanu o atacă dur pe Andreea Marin

Dana Budeanu o critica pe Andreea Marin

Dana Budeanu revine cu criticile la adresa multor vedete din România.

De data aceasta, Andreea Marin a fost ținta stilistului, și nu a iertat nicio greșeală. Dana a vorbit recent în emisiunea sa despre stilul vestimental al fostei soții a lui Ștefan Bănică Jr.

Dana Budeanu, critici dure la adresa Andreei Marin

În emisiunea sa recentă, Dana Budeanu a criticat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Stilista nu a ținut cont de nimic și a vorbit despre formele și stilul vestimentar al Andreei Marin. Dana Budeanu nu abținut de la niciun comentariu.

Designerul a precizat că prezentatoare emisiunii Surprize Surprize nu arată bine la corp și că nu face sport absolut deloc.

Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă și asta a fost în momentul în care a început Surprize-Surprize la TVR(…) Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme. Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Da, nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta, a subliniat Dana Budeanu.

Ce părere are Dana Budeanu despre stilul vestimentar al Andreei Marin

În același episod, Dana Budeanu a continuat analizându-i vestimentația ZÂnei. Potrivit acesteia, stilul vestimentar al Andreei Marin este „zero barat”.

În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi, a înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil, că aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, ba era pe rock, ba era pe (stil) Audrey Hepburn… nu poți așa ceva”, a mai spus stilista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: