Redactia.ro
Home » Știri » Prima ședință foto a Violetei. Cum arată la 11 ani singura fiică a lui Ștefan Bănică Jr. și-a Andreei Marin?

Prima ședință foto a Violetei. Cum arată la 11 ani singura fiică a lui Ștefan Bănică Jr. și-a Andreei Marin?

GALERIE FOTO (2)

În luna aceasta, Andreea Marin și fiica ei apar pe coperta unei reviste din România. Este primul shooting al Violetei de când a crescut.

Frumoasa prezentatoare TV și-a adus în atenția publică fiica de 11 ani, acceptând să acorde un interviu revistei Viva, dar și să realizeze un shooting inedit. Vorbind despre comportamentul micuței în studioul foto, Andreea a mărturisit că fiica ei e dezinvoltă. ”Era mititică, mititică la apariția ei anterioară (n.r. avea 2 ani). Acum, Violeta are 11 ani. E năstrușnică, nu mai e cum era odinioară. (…) E copia mea fidelă. Nu știu dacă profesional va alege asta (n.r. televiziunea), dar îi place idee de teatru. Cred că l-ar urma pe tatăl ei, mai degrabă. Ai văzut-o și de la ședința foto, știe să facă tot felul de mutrișoare, cu o naturalețe pe care eu nu o am. E foarte dezinvoltă.”

Andreea Marin a mărturisit că, în preadolescență, Violeta scrie deja scenarii de teatru în engleză și că pare să-i calce, profesional vorbind, pe urme tatălui său. ”Îi place teatrul. Scrie scenarii foarte bune, în limba engleză, pentru că asta fac ei la școală. Învață mult și-n limba engleză. Scrie niște scenarii cu un umor extraordinar, care nu cred că întâmplător. Ea urmărește multe scenarii de comedie, de peste Ocean. Și reține glumele și le rescrie în stilul ei. Știe să înțeleagă glume de oameni mari.”, mărturisește Andreea Marin într-un interviu video realizat de redactorul-șef Viva.

Violeta e deja interesată de make-up

Au pozat pentru nr. din iulie al revistei VIVA

Vedeta a mărturisit și că nu este un părinte care să impună limite clare copilului, fiind o mamă permisivă, dar atentă cu nevoile și obligațiile unui copil. Andreea Marin a mărturisit că-și lasă fiica să experimentele în domeniul cosmeticelor, mai ales că a devenit interesată . ”Până anul trecut nu exista noțiunea de machiaj pentru Violeta. Anul acesta, a crescut brusc și preferințele ei s-au modificat. Probabil și colegele ei de la școală cochetează cu ideea de feminitate. Și atunci a început să fie curioasă. Ei, unele lucruri chiar vreau să le învețe pentru că țin de îngrijirea personală la această vârstă a preadolescenței. Altele, îi explic frumos, și ea înțelege, că încă nu i se potrivesc. De exemplu, tenul unui copil este atât de proaspăt, e păcat să-l acoperi cu produsele cosmetice. Faci asta când chiar ai nevoie. La o vârstă la care tenul tău nu mai are aceeași prospețime.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini