Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, jigniri la adresa Președintelui Iohannis! Ce mesaj a postat designerul pe rețelele de socializare

Dana Budeanu, jigniri la adresa Președintelui Iohannis! Ce mesaj a postat designerul pe rețelele de socializare

Dana Budeanu

Designerul Dana Budeanu continuă să-și uimească urmăritorii. În urmă cu câteva zile, aceasta i-a adus jigniri fără precedent Președintelui României după ce acesta a anunțat că după 15 mai toți românii sunt obligați să poarte mască de protecție.

Dana Budeanu l-a jignit pe Klaus Iohannis

Se pare că designerul Dana Budeanu nu mai are limite. Vedeta s-a pozat goală și a postat fotografia pe rețelele de socializare având și un mesaj năucitor „Vă rup pe genunchi”, parcă face o trimitere către cei care critică.

Dar aceasta ieșire nu este singura. Dana Budeanu l-a jignit din nou pe șeful statului, Klaus Iohannis după ce acesta a anunțat că după 15 mai, românii sunt obligați să poarte măști de protecție în spațiile închise.

Acest anunț a scos-o din minți pe fashionistă, având o reacție cât de poate de dură la adresa președintelui și nu este de acord să poarte mască.

IN LOCU’ LU CURCAN SI EU PURTAM MASCA NON STOP! IMI FACEAM SI FIRMA! HOHANNIS ARE MASCA DE LA FIRMA LU CURCAN?

BAI SCLAVILOOOOOOOOR! SA POARTE MAMELE VOASTRE MASCA! EU VREAU SA MA TESTEZ, CRIMINALILOR IMBECILI SI MARS! N AM DE CE SA PORT MASCA, PROSTILOR! NE TESTAM SI AM PLECAT, FATALAII DRECU! EU SUNT FRUMOASA FLEASCA, NU PORT NIMIC! PURTATI VOI, STRUMFILOR CU CAPETELE ALEA DE GARGAMELI! 👹👺”, a fost mesajul Danei Budeanu pe facebook.

va rup pe genunchi

Publicată de Dana Budeanu pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Dana Budeanu, jigniri pe scară politică

Nu este pentru prima dată când vedeta îi critică pe politicieni sau pe șeful statului. În urmă cu o lună, după ce l-a făcut praf pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, Dana Budeanu l-a jignit și pe ministrul Sănătății.

TÂTARU E CEL MAI PROST! BA NU, HOHHA! BA NU, TÂTARU!”, a scris vedeta pe Facebook după ce Nelu Tătaru a ieșit de multe ori în public în plină pandemie de coronavirus.

Designerul este extrem de nemulțumită de cum Guvernul PNL și președintele României gestionează criza de coronavirus.

Totodată, Dana Budeanu se declară apropiată fostului lider PSD, Viorica Dăncilă și de multe ori și-a manifestat simpatia pentru acest partid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: