Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Dana Budeanu. Secretul legat de numele pe care îl purta înainte de căsătorie

Cine este Dana Budeanu. Secretul legat de numele pe care îl purta înainte de căsătorie

GALERIE FOTO (2) Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu a devenit faimoasă, mai ales în ultima vreme, datorită mutării de la Pro TV în online, pe YouTube. Ce nu știe lumea este cine e, de fapt, Dana Budeanu și din ce familie provine.

Este o apariție în media de ani de zile, având o rubrică de stil în celebra revistă de paparazzi, Ciao. La acel moment, era soția fondatorului Cancan și Ciao. Apoi, a scris și o carte, numită „Manual de stil”, foarte populară în rândul femeilor.

Dana Budeanu a revenit apoi în atenția publicului datorită emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro Tv, în cadrul căreia era invitat permanent. În urma unui conflict, postul TV a renunțat la colaborarea cu ea. Dana Budeanu a decis atunci să activeze pe YouTube, cu o emisiune online, intitulată Verdict.

Cine este Dana Budeanu, de fapt, și din ce familie provine

Înainte de a se căsători cu fostul soț, criticul de modă se numea Dana Guțilă, după tatăl sau, Adrian Guțilă. Bărbatul a fost asociat în trecut într-o firmă în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În raport figurează multe companii de energie de la nivel global.

Printre firmele care au făcut, în acea perioadă, afaceri cu Irakul se numără Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au cumpărat țiței irakian, precum și companii care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, că Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex, conform newsweek.ro.

Dana Budeanu a renunțat la numele său de fată

Dana Budeanu are, împreună cu fostul soț, două fete gemene. Probabil a păstrat numele lui Radu Budeanu, pentru a nu fi implicată în afacerile tatălui său. Cu toate acestea, adresa sediului firmelor după care operează azi Dana Budeanu este aceeași cu cea a companiilor pe care le conduce tatăl său.

Dana Budeanu este critic și creatoare de modă, cunoscută în lumea fashion-ului. S-a poziționat drept un critic vehement față de multe vedete și persoane publice din România.

dana budeanu la protv
dana budeanu la protv
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: