Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu rupe tăcerea despre Mihaela Rădulescu și Felix

Dana Budeanu rupe tăcerea despre Mihaela Rădulescu și Felix

Dana Budeanu i-a luat în vizor chiar și pe Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. La cea mai recentă emisiune pe care o realizează pe Youtube, Verdict, ea a comentat ținuta prietenei sale, Mihaela Rădulescu.

Dana Budeanu vorbește fără menajamente pe YouTube, în fiecare luni, la emisiunea sa, Verdict. Nu de puține ori, comentariile sale au atras replici negative sau tăioase pe internet.

Dar uite că se mai întâmplă și minuni! Despre Răduleasca nu a avut nimic rău de zis!

În cea mai recentă ediție Verdict, Dana Budeanu a comentat chiar despre prietena sa, Mihaela Rădulescu și iubitul acesteia, Felix Baumgartner. Relația dintre Mihaela Rădulescu și Budeanu este una veche de zeci de ani, purtând adesea ținute realizată de faimosa creatoare de modă.

Dana Budeanu comentează despre ținutele purtate de Mihaela Rădulescu și Felix

Încă de la începutul emisiunii, Dana Budeanu a ținut să spună că îi place stilul lor și că îi admiră pentru că ea nu este genul de om cu aventura și adrenalina în sânge. Mihaela Rădulescu a publicat înregistrarea emisiunii pe contul personal de Instagram

”Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde, iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă, după care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează.

Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid. Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pe chestia asta cu sportul”, a mărturist Dana Budeanu în emisiunea sa.

Budeanu spune adevărul despre relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner

Dana Budeanu nu a vorbit doar despre stilul vestimentar al celor doi. Ea a povestit și despre cum funcționează relația lor de iubire. Aparițiile celor doi și postările de pe Instagram arată că iubirea plutește în aer.

Realizatoarea emisiunii verdict a spus însă că marele secret al relației dintre cei doi este că au foarte multe puncte în comun. Amândorura le plac sporturile extreme – se aruncă în scascadă, zboară cu parașuta, elicopterul, se rostogolesc în noroi

”Ei, na, că așa e viața, că viața ți-l dă pe unul care le face pe toate în lanț, de dimineață până seara non-stop. Se potrivesc și ca stil, mie îmi plac cuplurile care sunt frumoase împreună”, a declarat Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu.

De altfel, așa s-au și cunoscut. Mihaela avea o emisiune și era pasionată încă de pe atunci de sporturile extreme. L-a intervievat pe Felix, iar restul e istorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: