Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu avea medicul din Brașov prins în timp ce lua șpagă. Este o sumă considerabilă

Ce salariu avea medicul din Brașov prins în timp ce lua șpagă. Este o sumă considerabilă

Angajații din spitale, care primesc șpagă ar putea rămâne fără contract de muncă. Ministrul Sănătății analizează această situație

În urmă cu câteva zile, un caz de-a dreptul șocant a avut loc la Brașov. Un medic a fost prin când lua șpagă de la nepotul unei paciente. Bărbatul păgubit apelase la polițistul Marian Godină pentru un sfat, iar acesta l-a direcționat direct către colegii săi. Acum s-a aflat ce salariu avea medicul șpăgar.

Ce salariu avea medicul din Brașov prins în timp ce lua șpagă

Cardiologul, pe numele lui Sorin Baloș a refuzat să facă orice fel de declarație privind acuzațiile care i se aduc. Conform surselor din cadrul spitalușui, acesta încasa luna o sumă considerabilă de bani. El venise detașat de la Spitalul Târgu Mureș, la cel din Brașov și avea un salariu de 35,000 de lei.

Clientul meu nu a dat nicun fel de declarații. Deloc. A păstrat dreptul la tăcere cu privire la acuzațiile aduse.”,  a declarat avocatul medicului. “Consultațiile se încasează doar la recepție, în urma căruia pacientul sau pacienții primesc bonuri fiscale.”, a fost singura declarație a managerului spitalului, care nu a vrut să comenteze cele întâmplate.

Ce șpagă a cerut medicul cardiolog

Cardiologul, pe numele lui Sorin Baloș, a fost prins de oamenii legii în timp ce lua suma de 8.000 de lei mită pentru o operaţie. Medicul ar fi trebuit să încaseze 10,000 de euro. Conform informațiilor din presă doctorul mai luase încă 2.000 lei, „avans”, pentru aceeaşi intervenţie, pentru că iniţial ceruse 10.000 de lei.

Spre ghinionul acestuia, cel care trebuia să îi înmâneze banii a luat legătura cu polițistul Marian Godină care l-a redirecționat către DGA. Următorul pas a fost organizarea unui flagrant doctorului chirurg. Medicul Sorin Baloş opera la Spitalul Judeţean Braşov.

Vă salut! Fac un mic deranj cu o întrebare. Un membru al familiei tocmai s-a operat zilele trecute la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Domnul chirurg care a făcut operaţia i-a cerut mătuşii mele o sumă destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operaţie).  

Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor şi i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că, ulterior, îi va da şi restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aş fi recunoscător.„, a fost mesajul trimis de brașovean lui Marian Godină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: