Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu încasa Andreea Marin la începuturile ei în televiziune. Nimeni nu se aștepta la asta!

Ce salariu încasa Andreea Marin la începuturile ei în televiziune. Nimeni nu se aștepta la asta!

GALERIE FOTO (5) Ce salariu încasa Andreea Marin la începuturile ei în televiziune

Ce salariu încasa Andreea Marin la începuturile ei în televiziune. În perioada în care a intrat în televiziune, Andreea Marin era studentă la Informatică, un domeniu opus celui în care a acticat zeci de ani. Recent, vedeta tv a mărturisit câti bani câștiga la începutul carierei sale.

Ce salariu încasa Andreea Marin la începuturile ei în televiziune. Nimeni nu se aștepta la asta!

Ce salariu încasa Andreea Marin la începuturile ei în televiziune. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, având numeroase realizări pe plan profesional. Andreea Marin a devenit cunoscută odată cu apariția emisiunii „Surprize, Surprize”. Anii au trecut, iar Andreea a reușit să rămână în televiziune, fiind implicată în multe proiecte de televiziune. De asemenea, bruneta a primit multe premii și distincții, dar cu toate astea și-a păstrat modestia. Recent, Andreea Marin a vorbit despre începuturile sale în televiziune, dar și despre cele mai importante aspecte ale vieții sale.

Vedeta a prezentat emisiunea „Surprize, surprize” ani la rând, dar salariul nu era mare, spre surprinderea multora. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că nu avea haine în garderobă pentru că nu-și permitea. Andreea a început să fie plătită decent abia după ce a fost numită directorul emisiunii de la TVR. ”La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit „Lady în Yellow”, crezând că e o strategie de imagine, de fapt. Apoi, la „Surprize”, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări. Dar Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici. Dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți”. Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant.„, a spus Andreea pentru Cancan.ro.

Andreea Marin a studiat Informatica

Ulterior, Andreea a făcut școală în America și și-a dezvoltat cunoștințele în domeniul comunicării.  „Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp.
M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a început să lucreze la TVR Iași în perioada când era studentă la Informatică, iar televiziunea a devenit o pasiune neașteptată care i-a schimbat viața.”Am avut dascăli adevărați la TVR Iași. Am învățat să fac de toate, a fost o comoară pentru dezvoltarea mea acea perioadă. Mi-a fost greu să mă desprind, dar știrile naționale au fost pasul următor și o șansă ce nu putea fi ratată. Pasul spre București a fost calea firească”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: