Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate. Prezentatoarea tv respectă reguli stricte!

Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate. Prezentatoarea tv respectă reguli stricte!

GALERIE FOTO (3) Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate.

Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, dar chiar și așa, Andreea Marin nu a fost ocolită de greutăți. Vedeta tv a dezvăluit secretul unei vieți liniștite.

Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate. Prezentatoarea tv respectă reguli stricte!

Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate. Se numără printre cele mai cunoscute și apreciate personalități din televiziunea românească. Andreea Marin a pus mereu accentul pe imaginea sa, aceasta fiind foarte importantă în viața sa. Prezentatoarea tv are mereu grijă de aparițiile sale, fie ele la evenimente sau în cadrul unor ieșiri simple.

Recent, Andreea Marin a dezvăluit secretele reușitei sale, dar și cum a reușit să aibă o imagine perfectă. “Cred că sunt o femeie îngrijită și drăguță, dar nu o frumusețe. Și important e să te simți bine în pielea ta și sănătoasă, așa că fac ceea ce cred că e bine în sensul acesta. Mă hrănesc echilibrat și cât mai sănătos cu putință, fac mișcare, am grijă de mintea mea. Dar și muncesc mult, așa că nu e prea ușor să menții balanța în poziția corectă.Important, ca femeie, e să te prețuiești și pe tine. Știu că noi ne dedicăm celor dragi, dar sănătatea noastră, prevenția, respectul de sine sunt la fel de importante”, spune Andreea Marin pentru Cancan.ro.

Ce relație are Andreea Marin cu fiica sa, Violeta

În urmă cu 13 ani, Andreea Marin o aducea pe lume pe Violeta, persoana care i-a adus cea mai mare bucurie vedetei tv. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. are o relație de prietenie cu fiica sa, iar în urmă cu câteva zile și-au făcut apariția împreună la un eveniment. În cadrul unui interviu, Violeta Bănică a fost întrebată ce sfaturi a primit de la mama sa. ”Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower”, a spus Violeta.

Totodată, tânăra a vorbit și despre cariera mamei sale, precizând că este foarte mândră de cea care i-a dat viață. „Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face. Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: «Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară», ci: «Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele». Așa am ajuns eu foarte mândră de mama”, a mai spus adolescenta.

În ceea ce privește relația dintre cele două, Violeta a mărturisit că atunci când are nevoie de un sfat, nu ezită să apeleze la mama sa. „Sunt destul de apropiată cu mama acum. Nu am foarte multe probleme pe care să le discut cu ea pentru că, de obicei, mă descurc singură și nu e că mă abțin din a vorbi cu mama, dar îmi place să văd cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc foarte mult pentru asta”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: