Redactia.ro
Home » Știri » Ce șanse are fiul lui Cristian Piedone să devină noul primar al Sectorului 5 al Capitalei: „Poate moșteni de la tată bune obiceiuri”

Ce șanse are fiul lui Cristian Piedone să devină noul primar al Sectorului 5 al Capitalei: „Poate moșteni de la tată bune obiceiuri”

Ce șanse are fiul lui Cristian Piedone să devină noul primar al Sectorului 5 al Capitalei

Ce șanse are fiul lui Cristian Piedone să devină noul primar al Sectorului 5 al Capitalei. Fostul primar al Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Mulți se întreabă ce șanse are fiul său, Vlad, să devină noul edil al sectorului 5.

Ce șanse are fiul lui Cristian Piedone să devină noul primar al Sectorului 5 al Capitalei: „Poate moșteni de la tată bune obiceiuri”

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, 12 mai, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Fostul edil a ajuns la penitenciarul Rahova la scurt timp după anuntarea sentinței. Acum multă lume se întreabă dacă fiul lui Piedone, Vlad va deveni primar al Sectorului 5. Robert Cazanciuc, senator PSD și fost ministru al Justiției în Guvernul Ponta, a vorbit despre intenția fiului fostului primar de a candida la Primăria Sectorului 5.

Robert Cazanciuc a spus despre sentința că este foarte greu din afară să explici aceste lucruri. „Dacă 4 ani sau 11 ani înseamnă mult sau puţin… trebuie văzut ce încadrări au şi cum au apreciat judecătorii, probabil, la un moment dat, acest dosar va fi public şi lumea va vedea. Este o judecată venită pe probe. Mi-e greu să spun dacă e mult şase ani sau puţin, e mult din perspectiva celor care şi-au pierdut copiii acolo, sunt cazuri care şi azi, după 5 sau 6 ani, nu sunt trimişi în judecată”, a declarat Robert Cazanciuc, la Profit TV.

Referitor la candidatura fiului lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 5, Cazanciuc a spus că Vlad Popescu a moștenit educația fostului edil și că ar fi bine ca oamenii să transfere vinovăția acestuia asupra fiului său. „Ştiu că este într-o organizaţie, nu ştiu unde, faptul că a ales să fie social-democrat este opţiunea fiului. Nu ştiu dacă au făcut o alianţă, nu cred că au candidat pe liste altele decât PSD. Asta nu înseamnă că va fi susţinut de PSD pentru a candida la primărie, organizaţia de Bucureşti va decide cine e cel mai bun candidat”, a mai spus Robert Cazanciuc.

Vlad Popescu se pregătește să candideze la Primăria Sectorului 5

Deputatul PSD Vlad Popescu Piedone anunța că tatăl său a fost condamnat pe nedrept în cazul Colectiv. După ce Curtea de Apel București a dat sentinta definitivă în cazul Colectiv, Cristian Popescu Piedone s-a predat la Penitenciarul Rahova. Ulterior, fiul său Vlad a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care susține că tatăl său va fi un erou pentru el, subliniind că a fost condamnat fiind nevinovat. În 2020, Marcel Ciolacu a declarat că l-a pus pe fiul lui Piedone pe liste pentru a candida la primărie. pentru că „nu are dosar penal”.

„Astazi, justitia din Romania a aratat inca o data ca este stramba, nedreapta si ca judeca si condamna in functie de numele inculpatului. Piedone plateste pentru ceva ce nu a facut, doar pentru ca este PIEDONE! Inca un om pe care justitia il condamna pe nedrept!.(…)Tata, eu stiu ca esti nevinovat! Pentru mine esti un erou! Voi purta cu mandrie numele tau pana te vei intoarce acasa! Voi avea grija de mama, de Ana, de nepotii tai, la fel cum o faci tu! Tu sa fii puternic, asa cum stim ca esti!Tata, tu stii ca oamenii te iubesc! Tu stii ca ai facut numai bine! Tu stii ca indiferent de sentinta de astazi, Dumnezeu te iubeste si te va aduce acasa curand! Tata, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a scris Piedone jr. pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: