Redactia.ro
Home » Monden » Ce schimbare drastică a făcut Babs după despărțirea de Dorian. Ba mai mult l-a lăsat fără cele mai de preț lucruri

Ce schimbare drastică a făcut Babs după despărțirea de Dorian. Ba mai mult l-a lăsat fără cele mai de preț lucruri

Despărțirea dintre Babs și Dorian Popa a luat prin surprindere pe toată lumea astăzi de dimineață. Din câte se observă regula unei schimbări majore după o despărțire se aplică și la cei doi. Iată ce schimbare drastică a făcut iubita lui Dorian Popa după despărțire.

Babs a făcut o schimbare majoră și a ținut să împărtășească asta cu internauții

Fosta iubită lui Dorian Popa a devenit foarte activă pe rețelele de socializare în ultimele 24 de ore. Pe lângă mesajul prin care a clarificat sfârșitul relației dintre ea și Dorian a mai avut câteva postări cu subînțeles. Se spune că femeile aleg să își schimbe culoarea părului imediat după despărțire pentru a pășii mai bine în schimbare. Acest lucru l-a făcut și Babs și nu ai ezitat să împărtășească asta cu internauții săi. Ea a publicat o poză cu ea și în dreptul descrierii a precizat că a revenit la culoarea brunet. „Cumva mereu mă întorc la negru„, a scris Babs în dreptul postării.

Proaspăta brunetă am mai avut o postare la story unde lasă de înțeles că atunci când a plecat din căminul conjugal l-a lăsat pe Dorian Popa și fără doi dintre cei mai de preț membrii ai familiei. Cei doi aveau împreună două pisici care se pare că acum sunt la fosta iubita a artistului. Este posibil ca Dorian să sufere și sa le simtă lipsa deoarece în imaginile publicate de-a lungul carierei sale pe rețelele sociale era foarte apropiat de cele două feline.

Nu doar Babs ales să facă schimbări majore după despărțirea de Dorian. Artistul este în plină renovare a casei din Domnești. De mai bine de o săptămână publică imagini cu noile îmbunătățiri pe care le-a adus atât terasei cat și interiorului casei. Pare că cei doi încearcă să-și ia gândul unul de la celălalt făcând schimbări ce țin de viața lor.

Claudia Iosif, cunoscută drept Babs a fost cea care a anunțat despărțirea

Babs a confimat despărțirea de Dorian Popa Dorian Popa și Babs, pe numele ei Claudia Iosif, și-au început povestea de dragoste acum 11 ani, pe o plajă de pe litoralul românesc. Cu toate acestea, relația lor nu a avut un final fericit. Recent, Babs a fost contactată de presă, dar nu a oferit niciun indiciu cu privire la faptul că cei doi ar fi pus punct relației lor.

Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când bruneta a făcut totul public pe pagina sa de Instagram. Mesajul său a șocat pe toată lumea. Ea a scris: „Ca să evităm speculațiile în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am decis să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: