Redactia.ro
Home » Monden » Ce schimbată a apărut Tania Budi la premiile Gopo! Fanii sunt surprinși – FOTO

Ce schimbată a apărut Tania Budi la premiile Gopo! Fanii sunt surprinși – FOTO

GALERIE FOTO (2) Ce schimbată a apărut Tania Budi la premiile Gopo! Fanii sunt surprinși - FOTO

Tania Budi a uimit prin prezența ei la Gala Premiilor Gopo 2021 de marți, 29 iunie 2021. Apariția vedetei după ce și-a făcut prima operație estetică i-a făcut pe fani să-și spună câteva semne de întrebare. 

Ce schimbată a apărut Tania Budi la premiile Gopo! Fanii sunt surprinși

Tania Budi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar multe persoane susțin nu arată deloc ca o femeie de 53 de ani, ci mai degrabă ca o adolescentă. Aceasta a fost mereu mândră de aspectul său fizic și din acest motiv nu a apelat la specialiști, până anul acesta, când a decis să facă prima operație estetică la față.

Marți, 29 iunie, a avut loc Gala Premiilor Gopo 2021 la „Amfiteatrul Mihai Eminescu”, din București. Printre vedetele care și-au făcut aparția la marele eveniment a fost și Tania Budi. Actrița a uimit prin prezența ei, mai ales că este imposibil să nu atragă toate privirile oriunde merge.

Tania a pășit pe covorul roșu de la Gala Premiilor Gopo 2021 încrezătoare, cu zâmbetul pe buze, s-a așezat la panou unde s-a lăsat pozată de fotografii prezenți la eveniment. Vedeta în vârstă de 53 de ani a purtat o rochie lungă, crem cu buline negre, prinsă în talie cu un cordon negru. În picioare a ales o pereche de pantofi crem, iar ca accesorii a avut o poșetă neagră. Aceasta este prima ei apariție la un eveniment după ce în urmă cu câteva luni, Tania Budi a suferit prima operație estetică.

Fanii au putut observa atunci că fața vedetei este puțin schimbată față de cum ne-a obișnuit, însă surpriză mare a fost atunci când vedeta a postat o fotografie făcut de la eveniment și pe contul ei de pe rețelele de socializare. Aceasta arată total diferit în fotografia postat de organizatorii evenimentului și cea pe care a publicat-o ea.

Ce schimbată a apărut Tania Budi la premiile Gopo! Fanii sunt surprinși - FOTO

Tania Budi și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani

Tania Budi și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani. Până acum, celebra vedeta a vizitat des cabinetul medicului estetician, dar doar pentru anumite tratamente faciale și corporale. Avea mare grijă de chipul său, folosea creme specifice tipului de ten, dar și vârstei, vedeta a fost mereu preocupată de aspectul ei.

Tania Budi era deranjată de felul în care arătau pleoapele sale, așa că în urmă cu aproximativ două luni a suferit o blefaroplastie. Medicul estetician i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor.

”Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a explicat Tania Budi pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: