Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Tania Budi să devină mamă? Vedeta se iubește cu un tânăr de 26 de ani

De ce nu vrea Tania Budi să devină mamă? Vedeta se iubește cu un tânăr de 26 de ani

Tania Budi este un adevărat simbol al frumuseții la cei 52 de ani. Fostul manechin nu a reușit, însă, de-a lungul vieții să devină mamă. În emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Protv, Tania Budi a precizat și motivul.

Tania Budi, la cei 52 de ani

La cei 52 de ani, arată ca la 20. Tania Budi uimește de fiecare dată prin frumusețea sa. Totuși, mulți se întreabă de ce fostul manechin nu a devenit mamă, până acum. În emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la PROTV, Tania Budi a precizat adevăratul motiv, informează cancan.ro.

Tot în emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu, Tania Budi a spus că are de mai bine de doi ani un iubit care are jumătate din vârsta ei. Fosta miss spune că bărbatul care o face acum fericită este chiar jumătatea ei.

”Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună.  Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a spus Tania Budi.

Vedeta a precizat și ce ar face dacă ar da timpul înapoi. Ea a dezvăluit că sunt multe lucruri de recuperat și ce fel de bărbat și-a dori să întâlnească.

”Dacă aș da timpul înapoi? Aș vrea să am 18 ani. Sunt multe de recuperat, chiar și dacă m-aș întoarce la 30 de ani (…)Să fie un domn iubitor, cu orice fel de resurse. Îmi plac oamenii care iubesc tot ce e în jurul lor. Eu sunt mulțumită cu tot ce am, dar dacă ar fi să dau ceva înapoi, ar fi timpul”, a explicat Tania Budi.

Mai mult, fostul manechin a dezvăluit și cum se trezește de dimineață.

”Cafea beau, un deget nu mișc dacă nu beau dimineața. Și cățelul așteaptă, nu are nicio prioritate! În casă tind să stau în direcția sexy, pantaloni scurți, tricou, breteluțe…”, spune Tania.

De ce nu are copil Tania Budi

Tania Budi a povestit în cadrul emisiunii că și-a dorit mulți ani să devină mamă. Doar că acum nu mai are răbdarea necesară. Crede că abia se poate îngriji pe ea și cățelul ei. Totodată, Tania Budi s-a gândit și la varianta înfierii, dar nu s-a simțit pregătită.

”Foarte mulți ani m-am văzut mamă. Nu cred că aș mai avea răbdare. Nu pot avea grijă de un cățel, dar de un copil… M-am gândit și la înfiat, dar nu am fost încă pregătită!”, a explicat Tania Budi.

Și cum frumusețea ei nu poate fi trecută cu vederea, fostul manechin a mărturisit și care este elixirul tinereții fără bătrânețe. Tania Budi spune că face mult sport și are o alimentați sănătoasă. De altfel, ea mai spune că nu a trecut, momentan, prin mâna medicului estetician.

 „Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”, a declarat Tania Budi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: