Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Taniei Budi la 75 de ani. Se vede pe cine moștenește

Cum arată mama Taniei Budi la 75 de ani. Se vede pe cine moștenește

GALERIE FOTO (10)

Cum arată mama Taniei Budi la 75 de ani. Blondina a descoperit elixirul tinereții și asta pentru că mama are cel mai bun exemplu: mama sa.

Tania Budi are o mamă cum nimeni nu mai are. La cei 75 de ani, femeia care i-a dat viață celebrei blondine arată de-a dreptul uimitor. Are o stare de spirit bună, un tonus bun și pare cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Recent a fost ziua ei, iar vedeta a ținut să-i transmită public un mesaj prin care i-a urat ”La mulți ani”. Și nu numai! Vedeta ”și-a amenințat” mama să aibă grijă și să rămână sănătoasă și voiasă. Din textul postat de Tania Budi, înțelegem că nu a lipsit la nicio aniversare de lângă mama sa, însă anul acesta lucrurile au stat diferit. Blondina și-a cerut scuze că nu poate să îi fie alături în aceste momente frumoase, dar i-a promis un weekend întreg de sărbătoare.

„La mulți ani, Mama! Să dea naiba să nu rămâi sănătoasă și voioasă! #75 De obicei, pe 19 noiembrie eram acolo, azi nu pot, dar pregătește-te pentru weekend celebration’, este mesajul Taniei Budi pentru mama ei.

Cum arată mama Taniei Budi la 75 de ani. Se vede pe cine moștenește

Gurile rele au atacat-o mereu pe Tania Budi, susținând că frumusețea sa este rezultatul operațiilor estetice, însă nu este adevărat. Conform Viva.ro se pare că blondina în vârstă de 51 de ani, spune că nu este adepta intervențiilor invazive. Însă, ar fi recunoscut că recurge la câteva tratamente revoluționare. Terapia Dracula fiind una dintre procedurile preferate ale vedetei. Și asta pentru că astfel poate întârzia semnele îmbătrânirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: