Redactia.ro
Home » Monden » Tania Budi, incredibil cum arată la peste 50 de ani. Cine este iubitul vedetei: “are exact jumătate din vârsta mea”

Tania Budi, incredibil cum arată la peste 50 de ani. Cine este iubitul vedetei: “are exact jumătate din vârsta mea”

GALERIE FOTO (8)

Tania Budi nu își arată deloc vârsta! La peste 50 de ani, vedeta arată ireproșabil. Ultimele imagini postate pe rețelele de socializare sunt de vis. Se pare că există și un „condiment” în viața vedetei TV care o fac să radieze. Poate fi vorba chiar de iubitul ei, despre care a declarat că are jumătate de vârsta ei.

Despre Tania Budi s-ar putea spune foarte ușor că a descoperit elixirul tinereții. Și asta pentru că la cei peste 50 de ani, nu își arată sub nicio formă vârsta.

Deși pare greu de crezut, Tania Budi a împlint în februarie frumoasa vârstă de 52 de ani. Pare incredibil, având în vedere că vedeta este într-o formă de zile mari.

Deși este o prezență destul de discrete, fiecare postare a Taniei Budi pe rețelele sociale adună instant mii de aprecieri din partea fanilor săi. Imaginile cu ea în costum de baie fac senzație printre internauți.

Și fanii ei au parte de numeroase astfel de apariții, mai ales că superba blondă este mai tot timpul aproape de mare și soare, adică la Constanța. Acolo, vedeta TV are un club pe care îl manageriază personal.

Tania Budi, despre iubit: “Are exact jumătate din vârsta mea”

Și dacă spunem că Tania Budi nu își arată deloc vârsta, iată cum un alt fapt extrem de concret din viața ei ne demonstrează acest lucru.

Tania Budi se iubește cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Este vorba de un constanțean de doar 26 de ani, adică jumătate din vârsta vedetei, după cum chiar ea a dezvăluit. Ar fi vorba despre o relație cât se poate de puternică, Tania Budi fiind nevoită, cel puțin în perioada de dinainte de pandemie, să facă drumul România-Franța destul de des pentru a petrece timp cu jumătatea sa. Și asta pentru că Marin Burcea, pe numele său urmează o carieră militară, fiind caporal în Legiunea Străină. Cei doi sunt împreună de câțiva ani buni.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a povestit Tania Budi, la scurt timp după ce a împlinit 52 de ani în anul în curs, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Tania Budi și-ar fi recunoscut public relația cu Marin Burcea la împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani. La aceea vreme, aniversarea s-a consumat la Paris, în luxosul hotel de cinci stele Four Seasons Hotel George V, în care prețul unei nopți de cazare este de minimum 1.000 de euro.

Momentul a fost împărtășit cu prietenii virtuali ai vedetei TV. Tania Budi și iubitul ei și-au făcut fiecare câte un tatuaj care se completează unul pe celălalt. Vedeta TV și-a tatuat cuvântul “soul”, iar Marin Burcea ;i-a tatuat cuvântul “mate”, care împreună dau sintagma soul mate – suflet pereche. Așadar, nu există un semn mai concret decât acest gest că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

De asemenea, în puținele dăți în care Tania Budi a vorbit despre relația ei, vedeta TV a mărturisit că : “Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”. Astfel lucrurile se leagă și putem înțelege cum de superba blondină arată spectaculos la 52 de ani.

Tania Budi, criticată că nu a făcut copil

Una dintre cele mai frumoase crainice TV de după Revoluția din ’89, Tania Budi nu a scăpat însă de gura lumii. De multe ori au fost voci care au susținut că și-ar fi făcut mai multe operații estetice, ca să arate atât de bine. În replica, blonda a mărturisit că atunci când va avea ceva de împărtășit, o va face fără vreo teamă de gurile rele. A dezvăluit că secretul ei ar fi că este extrem de atentă la alimentație și hidratare, mișcare și orele de semn.

De asemenea, nu o data, Tania Budi a fost judecată mai aspru de publicul larg pentru că nu s-a căsătorit sau nu a făcut copil până la această vârstă.

Dintre cele mai cunoscute relații ale vedetei TV, se știe că Tania Budi s-a iubit cu Dan Bittman, Cătălin Botezatu și Lucian Viziru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini