Redactia.ro
Home » Monden » Ce se află în geanta lui Kate Middleton atunci când călătorește. Detaliul pe care admiratorii săi l-au surprins

Ce se află în geanta lui Kate Middleton atunci când călătorește. Detaliul pe care admiratorii săi l-au surprins

GALERIE FOTO (2)

Indiferent de circumstanțele în care își face apariție în mod public, Kate Middleton reușește mereu să atragă atenția tuturor celor din jurul său. Soția Prințului William s-a remarcat pentru eleganța ținutelor sale, dar și pentru firea sa sensibilă și mereu atentă la detalii. Totuși, de data aceasta Ducesa de Cambridge a pierdut în vedere un detaliu important, care a fost imortalizat imediat de paparazzi internaționali. 

Prințul William și Kate Middleton au călătorit recent în Glasgow, Scoția, unde au luat parte în numele Casei Regale din Anglia la Summitul dedicat schimbărilor climatice din 2021, COP26. Au ales să ajungă acolo cu trenul, iar fotografii tabloidelor internaționale au fost cu ochii pe ei la fiecare pas. Aceștia au observat că Ducesa de Cambridge a uitat un detaliu important atunci când a coborât din tren, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii.

Ce se află în geanta lui Kate Middleton atunci când călătorește

Mai exact, soția Prințului William a uitat să-și închidă geanta atunci când a ajuns în Gara din Glasgow. Pozele realizate pe peron au surprins-o într-o ținută comodă, dar elegantă, după cum îi este stilul caracteristic.

Îmbrăcată în culori închise, a ales să aducă o pată de culoare cu ajutorul unei veste de culoare verde milităresc. Accesoriile nu au lipsit nici ele, fiind reprezentate de o eșarfă colorată și o geantă neagră, care poartă semnătura Smythson.

Elementul care a atras atenția jurnaliștilor și a celor care o urmăresc cu interes pe ducesă a fost tocmai geanta sa, care a rămas deschisă în timp ce aceasta a coborât din tren. Curioșii au putut vedea astfel ce lucruri ține Kate Middleton cu ea atunci când călătorește, printre care se numără un laptop și un dosar cu șină. Având în vedere scopul călătoriei sale, putem să ne imaginăm că acestea i-au fost necesare soției Prințului William pentru a se pregăti pentru întâlnirea la care urma să participe.

În ajutorul curioșilor care și-au dorit să afle ce se află mai exact în geanta unei membre a Casei Regale din Anglia a venit Angela Mollard, expertă în ceea ce privește aparițiile acestora. Astfel, ea a explicat că Kate obișnuiește să aibă cu ea și o trusă de machiaj, precum și șervețele pentru ten. În acest mod se asigură mereu că tenul său nu prezintă imperfecțiuni, iar fiecare apariție a sa este pur și simplu perfectă.

„Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?’, le-a transmis Angela Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, notează express.co.uk

Secretul lui Kate Middleton pentru îngrijire pielii

Chiar dacă se bucură de o situație materială deosebită, Kate Middleton se pare că rămâne adepta produselor naturale. Ingredientul secret care nu lipsește din rutina sa de îngrijire a tenului este uleiul de măceșe, pe care îl aplică cu încredere în fiecare zi.

„Kate folosește ulei de măceșe în rutina zilnică de îngrijire. Pur și simplu adoră efectele sale asupra pielii ei. Mama ei, Carol Middleton îț folosește și ea.’, a dezvăluit o sursă apropiată a Ducesei de Cambridge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: