Redactia.ro
Home » Știri » Ce se afla într-un lan de porumb? Un țăran a alertat imediat autoritățile

Ce se afla într-un lan de porumb? Un țăran a alertat imediat autoritățile

accident vrancea

Un agricultor din Vrancea a avut parte de șocul vieții. Acesta a găsit doi tineri morți în lanul de porumb. Cei doi se aflau într-nu autoturism ce suferise mai multe avarii. Bărbatul a alertat imediat autoritățile.

Cum s-a întâmplat teribilul accident

Agricultorul a găsit trupurile neînsuflețite a doi tineri într-un lan de porumb din Ruginești, Vrancea. Victimele erau un bărbat de 31 de ani și unul de 30 de ani. Cei doi au murit în urma unui accident ce s-a petrecut luni noapte. La fața locului au fost chemate autoritățile. Din nefercire, nu au putut face altceva decât să confirme moartea.

Ce spun autoritățile

„Pompierii au acționat la un accident rutier produs pe raza localității Ruginești. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, în interiorul acestuia aflându-se 2 persoane, care au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor din autoturism. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora”, au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

Și poliția a făcut declarații despre accident

“La ora 17,10, printr-un apel la 112 am fost informaţi de către un bărbat despre faptul că un autoturism a fost găsit în afara părţii carosabile, înăuntru acestuia aflându-se două persoane încarcerate. Din păcate, a fost declarat decesul celor două persoane încarcerate. Victimele au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 31 şi, respectiv, 30 de ani, domiciliaţi în judeţul Ilfov”, a precizat IPJ Vrancea.

Din primele cercetări la fața locului se crede că șoferul a pierdut controlul mașinii. Nu a mai putut ține direcția, a prins acostamentul și a ieșit în decor pe sensul opus de mers. Accidentul s-a produs cu mai multe ore înainte de a fi găsiți cei doi. Din primele informații, victimele ar fi rămas încarcerate, fiind un drum mai puțin tranzitat nu au primit ajutor mai repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: