Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă acum cu Rică Răducanu? Legendarul fotbalist ajunge pe masa de operații

Ce se întâmplă acum cu Rică Răducanu? Legendarul fotbalist ajunge pe masa de operații

Rică Răducanu are, din nou, probleme mari de sănătate. Îndrăgitul fost fotbalist trebuie să ajungă de urgență pe masa de operații!

Din păcate, vin vești triste despre Rică Răducanu. Legendarul portar al Rapidului suferă, din nou, din cauza unor probleme de sănătate!

Starea de sănătate a lui Rică Răducanu nu este deloc una bună, în acest moment! Asta pentru că fostul fotbalist are dureri insuportabile la genunchi, iar afecțiunea de care suferă e una destul de serioasă.

Ce se întâmplă acum cu Rică Răducanu? Legendarul fotbalist ajunge pe masa de operații

Fostul jucător are o boală destul de avansată, iar medicii spun că acesta trebuie operat cât mai rapid pentru a nu exista și alte complicații.

„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală”, a spus medicul jucătorului într-o emisiune TV.

Și din cauză că boala este destul de avansată, se pot forma cheaguri de sânge care ar putea ajunge la inimă sau chiar la plămâni. Medicii vor să nu se ajungă la o complicație așa gravă, care în cele mai dese cazuri duce și la pierderea vieții.

Anunțul făcut de medicul lui Rică Răducanu

”Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a mai declarat medicul lui Rică Răducanu, în aceeași emisiune TV.

Rică Răducanu, internat la spital la începutul anului

Fosta glorie a Rapidului, Rică Răducanu, a mai fost internat în spital la începutul anului în curs. Atunci a fost testat pozitiv cu Covid-19. S-a vindecat, însă a spus tuturor că „boala asta este rea”, mai ales pentru cei care au şi alte afecţiuni.

Rică Răducanu a avut emoții și mai mari. Soția sa s-a simţit mai rău din cauza coronavirusului.

„Boala asta e rea şi, pentru cine mai are şi alte boli, e şi mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat în spital, dar nu am avut mari simptome. Sper să scăpăm cât mai repede de această boală. (…) A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital”, a declarat după vindecare Rică Răducanu, la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: