Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu Jean Paler, după ce a stat 3 luni în spital: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator”. Actorul ia 18 pastile pe zi

Ce se întâmplă cu Jean Paler, după ce a stat 3 luni în spital: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator”. Actorul ia 18 pastile pe zi

Ce se întâmplă cu Jean Paler, după ce a stat 3 luni în spital: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator”. Actorul ia 18 pastile pe zi

Iată ce se întâmplă cu Jean Paler! După 3 luni de spitalizare, are 9 stenturi, un fibrilator și ia 18 pastile pe zi.

Ce se întâmplă cu Jean Paler, după ce a stat 3 luni în spital

Jean Paler, faimosul actor de comedie, se confruntă cu probleme de sănătate care au necesitat o luptă îndelungată și dificilă. După o perioadă de 3 luni petrecute în spital, Jean Paler se pregătește să se întoarcă pentru mai multe investigații medicale și tratament suplimentar. Actorul a dezvăluit într-un interviu recent probeleme sale de sănătate.

În vara acestui an, Jean Paler a suferit o criză cardiacă care l-a trimis de urgență la spital. După o lungă perioadă de internare și recuperare, actorul a fost externat, dar nu fără a se confrunta cu numeroase provocări și complicații pe parcursul tratamentului său.

Jean Paler: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator”

Jean Paler a dezvăluit că a fost internat în nu mai puțin de cinci spitale din țară, iar ultima sa oprire a fost la Spitalul Fundeni. Cu amărăciune în glas, el a afirmat că mai mult a fost plimbat dintr-un spital în altul decât tratat adecvat de medici. Cu toate acestea, lupta lui nu s-a sfârșit aici, deoarece pe 28 noiembrie va trebui să se întoarcă la spital pentru mai multe investigații și tratament.

Printre intervențiile chirurgicale prin care a trecut Jean Paler se numără montarea a nu mai puțin de nouă stenturi la inimă, precum și un fibrilator. Actorul a glumit spunând că acum face o colecție de stenturi, la fel cum făcea colecție de timbre în copilărie.

„Acum sunt acasă după trei luni de spitale. Am fost internat în cinci spitale, iar ultimul a fost la Fundeni. Mai mult m-au plimbat decât m-au tratat doctorii. Pe 28 noiembrie, luna asta, urmează să mă internez iar. Acum iau tratament, mi-au dat doctorii tratament și vor să vadă ce efect are. Acum trei săptămâni mi s-au mai pus la inimă încă două stenturi, a fost destul de grea operația. Acum am 9 stenturi și un fibrilator. M-am găsit să fac colecție de stenturi pentru că atunci când eram copil făceam colecție de timbre”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Actorul ia 18 pastile pe zi

Una dintre provocările majore cu care se confruntă Jean Paler este regimul de medicamente. Acesta ia 18 pastile pe zi, încercând să-și mențină sănătatea și să se recupereze. Regimul de medicamente este complex, cu opt pastile dimineața, cinci la prânz și cinci seara. Actorul se străduiește să evite stresul și să-și mențină corpul cât mai odihnit posibil, deoarece cele două stenturi din inimă sunt considerate corpuri străine și trebuie acceptate de organismul său.

„Momentan, după externare, stau în pat, iau medicamente la ore fixe și încerc pe cât de mult posibil să evit stresul. Dimineața iau opt pastile, la prânz cinci pastile și seara tot cinci pastile. În total sunt 18 pastile pe care le iau pe zi. Momentan sunt în recuperare pentru că cele două stenturi sunt corpuri străine în organism și trebuie să se obișnuiască corpul cu ele”.

Jean Paler suferă de probleme cardiace cronice

Într-un interviu anterior, Jean Paler a dezvăluit că suferă de probleme cardiace cronice, având un istoric medical ce include mai multe intervenții chirurgicale și tratamente costisitoare. Cu o pensie modestă și un cost lunar de aproximativ 1.400 de lei pentru medicamente, el a recunoscut că familia sa joacă un rol crucial în susținerea sa financiară. Cu toate acestea, Jean Paler rămâne un luptător și un exemplu de determinare în fața problemelor de sănătate grave.

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a declarat actorul în emisiunea „Teo Show”, la Kanal D.

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: