Redactia.ro
Home » Știri » Vești triste despre Jean Paler! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul și cât îl costă tratamentul: „Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine”

Vești triste despre Jean Paler! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul și cât îl costă tratamentul: „Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine”

Ce se întâmplă cu Jean Paler, după ce a stat 3 luni în spital: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator”. Actorul ia 18 pastile pe zi

Vești triste despre Jean Paler! Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul și cât îl costă tratamentul!

Vești triste despre Jean Paler

Jean Paler, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din România, trece prin momente dificile în ultimele două săptămâni. la vârsta de 70 de ani, acesta a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor cardiace pe care le poartă cu el de peste zece ani. cu toate că a sperat că va fi externat după o săptămână de la internare, starea lui de sănătate a necesitat prelungirea șederii sale în spital.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jean Paler

Vara aceasta, Jean Paler avea planuri îndrăznețe de a susține numeroase spectacole pe litoralul românesc, aducând zâmbete și distracție turiștilor aflați în căutarea de amuzament. cu toate acestea, planurile sale au fost date peste cap acum două săptămâni, atunci când artistul a suferit o criză cardiacă chiar în timpul unei reprezentații. urgența a dus la internarea sa în spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

În ciuda speranțelor sale inițiale, starea de sănătate a lui Jean Paler nu a evoluat în direcția dorită. aflat la reanimare și terapie intensivă, artistul încă resimte disconfortul și fragilitatea cauzate de problemele de sănătate. într-un interviu Jean Paler a declarat:

„Sunt în continuare la reanimare, la Terapie Intensivă! Nu mă simt bine deloc. Da, trebuie să mai stau în spital, dar nu știu cât! Medicii nu mă țin ei aici, ci mă ține boala. Familia mea a venit la mine, este lângă mine, nu sunt singur!”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Jean Paler: „Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine”

Această nu este prima dată când Jean Paler se confruntă cu probleme cardiace. în anul 2012, el a suferit un preinfarct care a necesitat intervenția medicală și montarea a trei stenturi pentru a restabili fluxul sanguin. artistul a dezvăluit că suferă de o afecțiune cardiacă cronică și că a fost supus unor intervenții chirurgicale pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate. de-a lungul timpului, a primit nu mai puțin de șapte stenturi și un defibrilator.

Cu toate acestea, lupta lui Jean Paler nu se oprește doar la încercarea de a-și menține sănătatea. artistul a dezvăluit că cheltuielile pentru medicamentele necesare îi ridică dificultăți financiare semnificative. medicamentele sale costă aproximativ 1.400 de lei pe lună, iar pensia sa este de numai 840 de lei. această situație îl umple de rușine, cu atât mai mult cu cât acesta a adăugat că starea sa de sănătate îl determină să petreacă aproximativ patru luni în spitale în fiecare an.

„Sunt cardiac cronic, operat. Acum am şapte stenturi și un defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist. Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut. În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a povestit Jean Paler, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, anul trecut, în decembrie, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

O carieră strălucitoare și o luptă neîntreruptă

Jean Paler, născut pe 17 decembrie 1952 în Brașov, este un artist cunoscut și apreciat pentru cariera sa impresionantă care cuprinde aproape 50 de ani de activitate. artistul și-a dezvoltat talentul în cadrul clasei profesorului Dem Rădulescu, absolvind actoria cu succes. pe parcursul carierei sale, Jean Paler a interpretat numeroase roluri, inclusiv personaje de travestit, pe scena prestigiosului Teatru de Revistă „Constantin Tănase” din București.

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: