Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu proprietarii stației GPL din Crevedia. Instanța a decis

Ce se întâmplă cu proprietarii stației GPL din Crevedia. Instanța a decis

patroni crevedia

Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, proprietarii stației GPL din Crevedia, continuă să fie ținuți în arest preventiv. Tribunalul București a respins apelul depus de avocații lor, care cereau cercetarea lor în libertate, sub supraveghere judiciară sau la domiciliu, și a stabilit că aceștia trebuie să rămână în detenție. Hotărârea este definitivă.

Ce se întâmplă cu proprietarii stației GPL din Crevedia. Instanța a decis

Tribunalul București a luat o decizie definitivă privind cazul patronilor stației GPL din Crevedia, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, care au fost plasați în arest preventiv. Astăzi, judecătorii au respins contestația depusă de avocații acestora, care solicitau ca cei doi afaceriști să fie cercetați în libertate, sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Potrivit surselor, pe data de 6 septembrie, Judecătoria Sectorului 5 a emis mandatul de arest preventiv pentru Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă pentru o perioadă de 30 de zile. În urma acestei decizii, avocații celor doi au depus o contestație, cerând să fie revocată măsura de arest preventiv.

Cu toate acestea, Tribunalul București a respins contestația ca nefondată, stabilind că patronii stației GPL din Crevedia trebuie să rămână în detenție. Hotărârea luată astăzi este definitivă și nu mai poate fi contestată.

În documentul prezentat de procurori s-a adus în discuție cauza incidentului de la Crevedia, care a implicat explozii. Conform informațiilor, exploziile par să fi fost generate de scurgeri de gaze provenite de la autocisterne sau cisterne-depozit aflate în incinta companiei, în combinație cu existența unei surse de aprindere.

Victimele tragediei de la Crevedia, ajutor financiar din partea statului

La aproape două săptămâni de la tragicul eveniment din Crevedia, primăria locală a adus în oraș primele containere destinate locuirii temporare a persoanelor afectate. Până în prezent, au fost instalate cinci astfel de containere care vor servi ca adăpost temporar pentru locuitorii afectați de dezastrul produs de explozia care a avut loc la stația GPL din Crevedia.

Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul în cadrul ședinței Executivului de joi, 31 august. Potrivit declarațiilor sale, Guvernul va aloca sume de bani pentru a sprijini victimele tragediei de la Crevedia. Aceste ajutoare financiare vor ajunge atât la familiile răniților internați în spitalele din România, cât și la însoțitorii celor aflați în unitățile medicale din străinătate.

Premierul a subliniat că însoțitorii răniților internați în spitalele din străinătate vor primi o sumă de 2.000 de euro pe lună. Acest sprijin financiar este menit să acopere cheltuielile pe care aceștia le au în timpul spitalizării, oferindu-le astfel o mână de ajutor în momentele dificile.

În ceea ce privește cei tratați în spitalele din România, aceștia nu vor fi uitați nici ei. Premierul a anunțat că acești pacienți vor primi lunar o sumă de 2.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: