Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu toate magazinele Profi din țară? Toți clienții trebuie să afle

Ce se întâmplă cu toate magazinele Profi din țară? Toți clienții trebuie să afle

Ce se întâmplă cu toate magazinele Profi din țară? Toți clienții trebuie să afle

Ce se întâmplă cu toate magazinele Profi din țară? Toți clienții trebuie să afle!

 Toți clienții trebuie să afle

Ahold Delhaize, unul dintre cei mai importanți jucători din industria globală de retail alimentar, a dat lovitura în România cu anunțul achiziționării Profi Rom Food, deținătorul rețelei de magazine Profi. Această mișcare strategică este supusă aprobării autorităților competente în domeniul concurenței și se preconizează că va fi finalizată în cursul anului 2024.

Această tranzacție spectaculoasă reprezintă o combinație semnificativă a două branduri deja apreciate de clienți, Mega Image și Profi. Prin unirea forțelor, grupul Ahold Delhaize își va extinde prezența la nivel național, oferind astfel oportunități și beneficii semnificative pentru clienți și angajați, atât în zonele urbane, cât și în cele rurale din România.

Ce se întâmplă cu toate magazinele Profi din țară?

Jesper Lauridsen, COO Europa Centrală și de Est, Ahold Delhaize, a declarat:

„România este o piață atractivă, cu o dezvoltare susținută prin investiții solide. Ne bucurăm că vom continua să contribuim la dezvoltarea pieței locale de retail alimentar, acum și alături de Profi, care devine parte din familia noastră de branduri Ahold Delhaize. Magazinele din rețeaua Profi vor extinde și completa rețeaua deja existentă de magazine Mega Image. Avem o experiență substanțială în dezvoltarea celor mai bune practici, precum și în integrarea în cultura locală și suntem încrezători că prin această achiziție vom reuși să aducem și mai multă valoare pentru comunitățile pe care le deservim în România.”

De asemenea, Mircea Moga, CEO Mega Image, a spus:

„Primim cu entuziasm Profi alături de noi, în familia Ahold Delhaize. Este un moment de referință pentru industria de retail din România, unic prin mărime și la nivelul grupului nostru. Suntem două branduri puternice, complementare și, împreună, vom reuși să facem o diferență semnificativă prin ceea ce oferim zi de zi clienților noștri: produse locale, proaspete și sănătoase de la o rețea extinsă de producători locali, o gamă de sortimente și mai bună de mărci proprii, naționale și internaționale, oferte care răspund cel mai bine nevoilor clienților. Vom aduce împreună angajați talentați și loiali care împărtășesc valori comune și vom continua să ne derulăm activitatea cu responsabilitate față de clienți, comunități, furnizori și colegii din echipe.”

Această tranzacție reprezintă o mișcare semnificativă în industria de retail din România, consolidând poziția Ahold Delhaize pe piața locală și deschizând noi oportunități de dezvoltare și creștere. Compania Ahold Delhaize este un jucător global puternic, cu o prezență semnificativă în numeroase țări din întreaga lume, iar achiziția Profi Rom Food subliniază angajamentul său pentru piața românească și pentru satisfacerea nevoilor clienților săi din România.

Cu siguranță, tranzacția va avea un impact semnificativ asupra industriei de retail din România și va aduce beneficii semnificative pentru consumatori prin creșterea ofertei de produse și servicii, precum și prin crearea de noi locuri de muncă în sectorul retailului alimentar.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: