Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu turma de oi a Getei Sterp. Mama Geta face lumină în acest caz: „Cred că lasă tot baltă…”

Ce se întâmplă cu turma de oi a Getei Sterp. Mama Geta face lumină în acest caz: „Cred că lasă tot baltă…”

Mama Geta a lămurit zvonurile lansate, în mediul online, în ultima vreme, referitoare la relația pe care o are acum cu fiica ei cea mică, după ce aceasta s-a căsătorit și a părăsit casa părintească. Geta și-a pus pirostriile și s-a mutat cu soțul ei, Sebastian. Ce se va întâmpla cu turma de oi pe care o are.

Ce se întâmplă cu turma de oi a Getei Sterp

Mama Geta a explicat, pentru wowbiz.ro, ce se va întâmpla cu turma de oi, de care Geta Sterp avea grijă. După ce tânăra s-a căsătorit și s-a mutat cu Sebastian, soțul ei, mulți au fost cei care s-au întrebat ce se va întâmpla cu oile. Asta pentru că, la un moment dat, Iancu Sterp a făcut un vlog în care a dat de înțeles că Geta nu o să mai vină la oi, pentru că acum are altă treabă. Ei bine, mama Geta spune că oile sunt ale fiicei ei mai mici și că tot ea va avea grijă de ele, asta până când vor face copii. De atunci, lucrurile se vor schimba.

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii. Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi„, a ținut să spună mama Geta, pentru sursa citată.

Mama Geta își iubește ginerele

Mama fraților Sterp susține că își iubește și apreciază ginerele, pe Sebastian, pentru că este un băiat foarte bun. De altfel, acesta are grijă și de gospodăria soției lui, ca treburile să meargă ca pe roate. „Sebi e un băiat deosebit de bun. Aduce mâncare la ciobani, țigări, băutură și câte nu le aduce și le-a adus și înainte să fie cu ea. El e un băiat atâta de bun și de darnic că eu nu-l pot descrie în cuvinte. Dar da, ei își vor face afacerea lor tot cu lemne, doar ei și până atunci ne ajută că oile sunt pe numele ei. Vă dați seama că încă sunt ale ei. Noi mai avem de scos din ele niște oi bătrâne și niște miei de vândut, dar turma o să rămână în continuare. Mă ajută ea, mă ajută Iancu, Sebi, mai am acum chiar un ajutor în plus”, a spus mama Geta, pentru wowbiz.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: