Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineață

Ce se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineață

Ce se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineață

Ce se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineață. Băuturile sănătoase ajută la combaterea emoțiilor negative precum tensiune, nervozitate asu insomnie. Deshidratarea ne poate afecta negativ organismul, iar apa caldă cu lămâie poate fi bătura perfectă pentru dimineață. Cu toate astea, trebuie să știm că această bătură are un impact major asupra sănătății noastre.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineață

Conform unor studii, mirosul proaspăt de lămâie poate îmbunătăți productivitatea. În cazul în care ai multe sarcini de făcut și nu te poți concentra, încearcă sî adaugi puțină zeamă de lămâie și o bucată din fruct în apă caldă și vei resimți efectele benefice. Cu toate astea, medicul Roxanne B. Sukol, de la Clinica din Cleveland, a declarat că apa cu lămâie are un impact major asupra sănătății noastre.

Acest obicei matinal care poate oferi un aport de potasiu, poate preveni creșterea în greutate și pietrele la rinichi. În cazul în care v-ați propus să îți îmbunătățești sănătate și vrei să testezi efectele apei cu lămâie asupra organismului, trebuie să știi câteva detalii. În primul rând, se foloseste o jumătate de lămâie stoarsă la un pahat sau o cană cu apă caldă.

Apa caldă cu lămâie previne și constipația și diarea, prin asigurarea unei funcționări fără șocuri ale tactului intestinal. Un pahar de suc de lămâie conține mai puțin de 25 de calorii și este bogată în sursa de nutrienți precum calciul, vitamina C și fibra respectiv pectina.

Iată care sunt efectele pe care le vei avea constant pe parcursul săptămânii dacă consumați apă caldă cu lămâie în fiecare dimineata.

Ziua 1– Dacă nu vă hidratați suficient, acest nou obicei vă reamintește că trebuie să beți multă apă în timpul zilei.

Ziua 2– Vă veți simti mult mai hidratat și veti avea senzația că nu vă mai este foame la primele ore ale zilei.
Ziua 3– Deși vă simțiți balonat și credeți că nu ați dat jos niciun kilogram, veți realiza că sunteți mult mai hidratat.
Ziua 4– Veți observa că acesta este noul mod de a începe dimineața.

Ziua 5– Consumul de apă cu lămâie ajută la concentrare, mai ales la primele ore al dimineții.

Profitați de virtuțile lămâii

Sucul de lămâie are mai multe oligoemelente și săruri minerale precum fosfor, magneziu, potasiu, calciu și cupru. Prezenta acidului citric și carotenului nu trebuie uitată. Combinația concentrată a tuturor acestor substanțe face ca lămâia să fie una dintre cele mai complete remedii naturale pentru proprietățile sale puternice bactericide, antitoxice li antiemetice.

Printre efectele principale ale aportului constant sunt:

  • purificarea organismului , grație eliminării toxinelor favorizată de o creștere a diurezei și de o stimulare mai mare a ficatului promovată de acidul citric
  • întărirea sistemului imunitar datorită conținutului considerabil de vitamina C tipic pentru citrice și, prin urmare, de lămâie
  • purificarea pielii care pare mai luminoasă, tonifiată și mai fină datorită prezenței în lămâie a antioxidanților naturali , substanțe capabile să lupte împotriva radicalilor liberi , considerate printre principalele cauze ale îmbătrânirii
  • efect antiseptic care contribuie la buna funcționare a tractului urinar.
  • facilitează digestia datorită stimulării tractului gastrointestinal efectuat de apa fierbinte
  • promovează diureza și, în consecință, combate reținerea apei
  • reîmprospătați și parfumați respirația , prevenind respirația rea, datorită mirosului intens de lămâie
  • îmbunătăți absorbția de fier conținute în produsele alimentare din cauza acidului ascorbic conținut în lămâie
  • remineralizarea corpului după o activitate fizică intensă, în lămâie există cantități bune de potasiu, magneziu, calciu și fosfor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: