Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă dacă pui o pungă de orez în dulap. Trucul pe care gospodinele ar trebui să-l știe

Ce se întâmplă dacă pui o pungă de orez în dulap. Trucul pe care gospodinele ar trebui să-l știe

Una dintre dorințele cele mai mari ale gospodinelor de pretutindeni este ca hainele lor să aibă mereu un miros proaspăt și plăcut. Cu acest scop investesc sume importante de bani în produsele de curățare, fără să știe însă că există și variante mult mai accesibile, cu lucruri pe care le au deja la îndemână. Un truc mai puțin cunoscut este să pui o punguță cu orez în dulap, iar parfumul pieselor vestimentare va fi păstrat pentru mai mult timp.

Atunci când vine vorba de haine, femeile parcă nu au niciodată suficiente. Iubesc să meargă prin magazine și să-și cumpere diferite piese vestimentare, chiar dacă de cele mai multe ori acasă sunt așteptate de o colecție impresionantă de alte asemenea achiziții. Acest lucru înseamnă și că dulapul este de cele mai multe ori plin, iar haine sunt uitate în rafturile din spate. Adesea, capătă un miros neplăcut, care poate fi eliminat doar cu o spălare suplimentară.

Ce se întâmplă dacă pui o pungă de orez în dulap. Trucul pe care gospodinele ar trebui să-l știe

Înainte de a face acest pas, care implică mult timp și mult efort, ar trebui să știți că există o variantă mult mai accesibilă și mai comodă. Este vorba de un truc simplu, care este la îndemâna oricui și care nu necesită achiziționarea unor produse suplimentare.

Veți avea nevoie de o punguță din material textil, umplută cu 100 de grame de orez ( aproximativ 5 linguri) și 6 picături de ulei de levănțică.

Mod de pregătire : spălați orezul și puneți-l într-un bol, apoi presărați pe deasupra picăturile de ulei parfumat. Amestecați cu lingură, apoi lăsați cele două ingredinete să stea câteva minute. Totul se pune în punguță și se folosește după plac. Pentru dulap, această punguță se pune apoi între haine, sau se agață de rafturi. Pe lângă faptul că piesele vestimentare vor avea un miros foarte plăcut, ajută și în cazul în care vă confruntați cu mucegai, deoarece orezul va absorbi umezeala.

Cum scapi de mirosul de „umezeală” al hainelor

Lavanda nu te scapă doar de mirosul de mucegai, ci și cel de „umezeală”, specific hainelor care nu au fost scoase la timp din mașina de spălat, sau care au fost pune în rafturi chiar dacă erau încă umede.

Pentru a scăpa de acest miros, este nevoie să fierbeți o oală de apă cu o cantitate generoasă de flori de levănțică. După ce apa a dat în clocot și a absorbit mirosul plăcut de flori, puteți trece hainele prin acest amestec și apoi să le puneți la uscat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: