Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce se întâmplă dacă pui un vas cu sare sub pat timp de 5 zile. Te va uimi! VIDEO

Ce se întâmplă dacă pui un vas cu sare sub pat timp de 5 zile. Te va uimi! VIDEO

Ce se întâmplă dacă pui un vas cu sare sub pat timp de 5 zile. Te va uimi!

Iată ce se întâmplă dacă pui un vas cu sare sub pat timp de 5 zile. Te va uimi!

Ce se întâmplă dacă pui un vas cu sare sub pat timp de 5 zile

Ți s-a întâmplat să intri în camera în care dormi și aerul să ți se pară insuportabil? Acest truc ieftin te va scăpa de umiditate în doar 5 zile! Cu siguranță, aveți în locuița dumneavoastră un vas și sare. Tot ce aveți de făcut este să așezați un vas plin de sare sub patul sau canapeaua unde vă odihniți. Astfel, umiditatea care creează o atmosferă neplăcută, mucegai, mirosuri insuportabile, dar și un mediu nesănătos va dispărea.

Ce se întâmplă dacă pui un vas cu apă și sare sub pat

Îți propunem și un truc care are o însemnătate puternică! Acesta este mai degrabă un ritual de purificare, pentru eliminarea ochiului rău, a blestemului transmis voluntar sau involuntar cu privirea. Astfel pune un vas sau un pahar cu apă și sare sub patul dumneavoastră! Aceast ritual a fost transmis din generații în generații. Pe lângă faptul că contracarează energiile negative din spațiul dumneavoastră intim, favorizează somnul.

Acesta este ritualul care te va ajuta la eliminarea sarcinilor grele, a vibrațiilor rele și a oboselii, datorită celor două elemente puternice pe care le folosește: apa și sarea.

Apa este lichidul vital pentru supraviețuirea ființelor vii. Corpul nostru cuprinde peste 70% apă și poate capta sau elimina energiile negative. La rândul său, sarea este o componentă folosită pe scară largă pentru a bloca și vindeca energiile rele. Atunci când ambele elemente sunt combinate, ele absorb toate vibrațiile rele din încăpere, potrivit experților We Mystic.

Ce se întâmplă dacă pui un vas cu sare sub pat

Este un ritual simplu și rapid, dar mai ales puternic! Veți obține în mod eficient un somn bun, îndepărtând ochiul rău și eliminând negativitatea. Vasul sau paharul poate fi așezat în camera oricui, chiar și a bebelușilor.

Modul de preparare este destul de simplu:

Umpleți un pahar cu apă purificată și adăugați trei linguri de sare grunjoasă sau de Himalaya; amestecați cu degetul arătător până se dizolvă, apoi lăsați paharul sub pat.

Acesta trebuie să rămână acolo toată noaptea, iar a doua zi, trageți apa în toaletă, apoi spălați bine vasul/paharul, pe care îl puteți folosi din nou pentru a repeta ritualul de câte ori considerați necesar.

Sursa foto: Captură video

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: