Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va întâmpla cu Miruna Pascu, mama șoferului care a accidentat mortal doi tineri. Instanța a decis

Ce se va întâmpla cu Miruna Pascu, mama șoferului care a accidentat mortal doi tineri. Instanța a decis

miruna pascu

Curtea de Apel București a decis că Miruna Pascu, mama lui Vlad, șoferul implicat în accidentul tragic din 2 Mai din luna august, în urma căruia doi tineri au pierit, va rămâne în arest preventiv. Hotărârea magistraților este irevocabilă.

Ce se va întâmpla cu Miruna Pascu, mama șoferului care a accidentat mortal doi tineri

Curtea de Apel București a emis joi o decizie de respingere a contestației formulate de Miruna Pascu împotriva hotărârii Tribunalului București de a o plasa în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței este considerată definitivă.

Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventiv de către judecătorii de la Tribunalul București, ca urmare a solicitării procurorilor DIICOT, conform informațiilor furnizate de News.ro. Procurorii susțin că, în urma investigațiilor, s-a constatat că Miruna Pascu, conștient și cu intenție, a exercitat presiuni morale asupra unei persoane, cu scopul de a o determina să nu furnizeze mărturii ca martor sau să ofere declarații false într-un caz gestionat de DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, legat de infracțiunea de deținere, fără drept, de droguri de risc, în scopul consumului propriu.

Ce le-a spus Miruna Pascu anchetatorilor

Astăzi, femeia s-a prezentat în fața instanței, unde a făcut eforturi considerabile pentru a evita arestul preventiv. De asemenea, mama lui Vlad Pascu a declarat că fiul ei i-a dezvăluit informații șocante despre viața din închisoare, acesta fiind factorul care a condus la comportamentul său necorespunzător și la încercarea de a șantaja martorii din dosar. Miruna Pascu a solicitat să continue pedeapsa la domiciliu, nu în închisoare, pentru a putea avea grijă de fiul de 16 ani și a subliniat că are mari probleme de sănătate.

Mai mult decât atât, Miruna a dezvăluit că Vlad i-a făcut confesiuni tulburătoare în cadrul discuțiilor telefonice pe care le-au purtat. După ce a auzit mărturisirile fiului vinovat de moartea a doi tineri, femeia nu a stat pe gânduri și a făcut tot posibilul să-l scape pe acesta basma curată, neștiind că telefoanele sale erau cu atenție ascultate de către cei de la DIICOT.

De asemenea, a menționat că a avut o discuție șocantă cu Vlad Pascu, în care tânărul ar fi dezvăluit că se confruntă cu amenințări de abuz sexual. Din cauza temerii că băiatul ar putea fi implicat într-un alt dosar pentru trafic de substanțe interzise, ea a hotărât să intervină pentru a rezolva situația, dar acum regretă maniera necugetată în care a acționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: