Redactia.ro
Home » TV » Ce se va întâmpla cu Regina Elisabeta în 2022, când va împlini 70 de ani de domnie

Ce se va întâmpla cu Regina Elisabeta în 2022, când va împlini 70 de ani de domnie

Ce se va întâmpla cu Regina Elisabeta în 2022, când va împlini 70 de ani de domnie

În 2022, britanicii au un mare prilej de sărbătoare: suveranul britanic va sărbători împlinirea a 70 de ani de când a urcat pe tron. Cu această ocazie, se vor decreta 4 zile libere, în care toți simpatizanții regali vor avea ocazia s-o celebreze pe Regina Elisabeta.

2022 – Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

4 zile de festivități pentru britanici, de pe 2 până pe 5 iunie, anul viitor! Toți supușii regali vor avea ocazia de a sărbători cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta. După cum era de așteptat, membri seniori ai familiei regale britanice vor participa la tot soiul de evenimente festive și vor marca, corespunzător, momentul istoric. Căci amintim, niciun alt monarh britanic nu a ajuns să aniverseze 70 de ani de domnie.

Guvernul britanic a anunțat că un concert live la Palatul Buckingham va da startul festivităților. Momentan, lista artiștilor care vor performa nu a fost făcută publică, însă se preconizează că vor fi nume de top din industria muzicală mondială. Ellie Goulding, o apropiată Prințului Harry, ar putea fi printre interpreți. Și Elton John, a cărui legături cu familia regală britanică sunt foarte strânse.

Cum o va onora poporul britanic pe Regina Elisabeta

Alte activități care sunt anunțate: curse de cai, dată fiind pasiunea Reginei Elisabeta pentru cai, dar și deja faimoasa festivitate Trooping the Colour și prezentarea la balcon a familiei regale britanice, în timp ce se urmărește spectacolul aviatic. Sâmbătă, va avea loc și o ceremonie religioasă, ținută la Catedrala St.Paul, în cadrul căreia i se va mulțumi Reginei Elisabeta pentru domnia sa.

Se preconizează ca, în timpul celor 4 zile de festivitate, străzile Londrei să fie împânzite de oameni. Mai mult de atât, suverana va fi sărbătorită în toate cele 15 țări în care este, de asemenea, Regină.

Rămâne de văzut, însă, în ce măsură se va putea respecta programul stabilit de guvernul britanic dată fiind pandemia de coronavirus. Cert e că Regina Elisabeta se va prezenta în fața supușilor regali și va dori să marcheze alături de ei o așa ocazie. O parte din festivități vor fi transmise prin canalul de Youtube al Casei Regale Britanice.

Amintim că Regina Elisabeta a urcat pe tronul britanic 1952, la doar 25 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: