Redactia.ro
Home » Știri » Ce semnifică degetele păroase de la picioare. Sunt un indicator al sănătății tale, spun medicii

Ce semnifică degetele păroase de la picioare. Sunt un indicator al sănătății tale, spun medicii

Ce semnifică degetele păroase de la picioare. Sunt un indicator al sănătății tale, spun medicii

Iată ce semnifică degetele păroase de la picioare. Sunt un indicator al sănătății tale, susțin medicii. Iată detalii!

Ce semnifică degetele păroase de la picioare. Sunt un indicator al sănătății tale, spun medicii

Femeile îl consideră inestetic și preferă să nu îl aibă, în schimb cei mai mulți dintre bărbații nu au nicio problemă cu el. Medicii spun că părul de pe degetele picioarelor are o semnificație aparte despre starea ta de sănătate.

„A avea păr pe degetele de la picioare este un semn bun pentru că acest lucru înseamnă o circulație bună”, spune medicul podiatru Dr. Dan Michaels pentru The Reconstructive Foot & Ankle Institute.

„Să ai păr pe degetele de la picioare este un semn bun pentru că înseamnă că ai o circulație bună. Nu poți produce păr pe degetele de la picioare fără să ai o sursă de sânge”, a mai spus și specialistul Jeremy Ousey, potrivit Fatherly.

Extremitățile noastre sunt mai susceptibile la o circulație deficitară și asta pentru că sunt mai departe de inimă. Creșterea părului pe degetele de la picioare înseamnă că sângele ajunge la degetele în cantitate optimă și circulă așa cum ar trebui, potrivit clicksanatate.ro. Dacă ai păr pe fiecare deget de la picioare, înseamnă că inima pompează sângele corect.

Căderea părului de pe degetele de la picioare nu e un semn bun. Poate indica o afecțiune de sănătate. Fumatul și afecțiunile cronice de sănătate, cum ar fi diabetul sau colesterolul ridicat, pot face că vasele de sânge să se întărească sau să se blocheze, ceea ce reduce fluxul de sânge și îngreunează creșterea părului, potrivit dcmedical.ro. Sigur, pot fi și alte cauze, cum ar fi încălțămintea nepotrivită sau genetica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: