Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce și-a tatuat Vulpița pe mână? Viorel a tunat și a fulgerat când l-a văzut

Ce și-a tatuat Vulpița pe mână? Viorel a tunat și a fulgerat când l-a văzut

GALERIE FOTO (2)

Vulpița a reușit să-l scoată din sărite pe Viorel după ce și-a tatuat o literă pe mână. Bărbatul a tunat și a fulgerat când a văzut că soția sa s-a tatuat. Ce tatuaj poartă acum Vulpița pe mână?

Ce și-a tatuat Vulpița pe mână

Vulpița și-a dorit dintotdeauna un tatuaj, iar acum a avut ocazia de a-și face unul. Numai că… plăcerea ei a constituit un motiv de scandal cu soțul său. Marian este împotriva tatuajelor, mai cu seamă a celuia făcut de către soția sa. Bărbatul nu acceptă sub nicio formă ca soția sa să poarte așa ceva pe corpul ei.

Viorica, însă, nu a ținut cont de părerea lui și și-a tatuat inițiala „M”. Aceasta din urmă ar veni de la numele fiicei sale, Maria. Viorel este de părere că inițiala ar veni și de la Marian, amantul soției sale, motiv de ceartă în cuplul lor. „Mai vine și de la altcineva. Și de la Marian mai vine m-ul. (…) Nu-mi place. Poate să fie și de la Marian!”, a spus Viorel, la „Acces Direct”.

 Tatuajul pe care și l-a făcut Vulpița

A pus-o să și-l scoată

Din moment ce ar putea exista această confuzie, Viorel i-a cerut Vulpiței să și-l scoată. Din fericire, nu era vorba de un tatuaj permanent, ci de unul semipermanent, care dispare în timp. Până va dispărea cu totul, însă, Viorel își va apostrofa soția, care nu vede nimic greșit în fapta sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini