Redactia.ro
Home » Monden » Ce-și dorește Mihai Trăistariu de Crăciun? Artistul are planuri mărețe pentru 2022

Ce-și dorește Mihai Trăistariu de Crăciun? Artistul are planuri mărețe pentru 2022

Sfârșitul de an îl găsește pe Mihai Trăistariu dornic să evolueze pe plan artistic. După ce în 2021 a avut probleme financiare din cauza pandemiei, este gata să iasă din această situație și să revină în industria muzicală cu un proiect nou, care speră că va avea mare succes. Are în plan să revină pe scena Eurovision și să se întoarcă acasă cu marele premiu.

Mihai Trăistariu a avut parte de un an dificil, marcat de numeroase probleme financiare. Chiar dacă are numeroase surse de venit, pandemia l-a împiedicat să facă ce iubește mai mult: să fie pe scenă în fața oamenilor. Concertele au fost mult mai puține decât în anul precedent, iar el este determinat să schimbe acest lucru în anul ce o să înceapă.

Cum una dintre cele mai prospere perioade din cariera sa a fost Eurovision, în anul 2006, artistul nu a renunțat la acest mare vis al său. Din păcate, anul acesta nu poate să se înscrie în competiție deoarece nu a avut timp să se pregătească suficient, dar anul viitor promite că va avea o melodie de succes, cu care speră să cucerească publicul din toată lumea.

Ce-și dorește Mihai Trăistariu de Crăciun? Artistul are planuri mărețe pentru 2022

În prag de sărbători, singura dorință a lui Mihai este să aibă succes pe plan profesional. Vrea să investească mult timp în cariera sa muzicală și chiar să revină cu un album nou, menit să-i readucă stabilitatea financiară și multă satisfacție.

„Ce i-am cerut lui Moșul ? Eu sunt un cerșetor, în ce-l privește pe Moș. Și pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Și atunci i-am cerut Eurovisionul. Vreau să-l câștig! Anul acesta nu am nimerit o piesă, ne-au anunțat prea din scurt. În două săptămâni nu pot să câștig Eurovisionul, în sensul că nu pot să fac piesă așa bună… I-am cerut să fac un album nou nouț. În fiecare lună să fac câte o piesă și atunci o să am un album cu piese noi tot anul 2022 și i-am mai cerut o stabilitate financiară, întrucât pandemia m-a răpus și abia mi-am revenit cu ratele… și ce să-i mai cer? Cam asta i-am cerut! Și liniște! Și sănătate!”, a declarat artistul pentru Click!.

Mihai Trăistariu vrea să câștige Eurovision

Pentru Mihai Trăistariu, dorința unui album nou nu este doar un vis al artistului, ci un plan bine pus la punct care va prinde contur în 2022. Deja are echipa de care are nevoie, așa că mai trebuie doar să se pună pe treabă și să înregistreze melodiile.

Cât despre Eurovision, toată atenția lui se va îndrepta spre competiția de anul viitor. Știe că trebuie să muncească mult și să găsească o melodie pe măsură, deci pregătirile vor începe din timp.

„Pentru anul viitor îmi doresc un album nou. Mi-am jurat. Am un studio nou cu oameni, cu echipă la Constanța și le-am zis că facem o piesă pe lună. Vreau 12 piese pentru anul viitor, printre care și una de Eurovision. Nu mai stau că TVR -ul a dat acum anunțul cu două săptămâni înainte. N-am găsit nimic , e prea din scurt. Vreau să lucrez un an de zile pentru asta și o să mă preocup din timp să găsesc și piesa pentru Eurovision.”, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: