Redactia.ro
Home » Monden » Ce-și dorește Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, să găsească sub brad în dimineața de Crăciun

Ce-și dorește Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, să găsească sub brad în dimineața de Crăciun

Bianca Drăgușanu așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, deoarece anul acesta va sărbători în familie, alături de cei dragi. Ea și Sofia se vor bucura de preparate inedite, dar și de multă dragoste din partea rudelor lor. Vedeta a dezvăluit și lista de dorințe a fiicei sale pentru Moșul, care nu a fost deloc una micuță.

În urmă cu câteva săptămâni, Victor Slav și-a exprimat public dorința de a petrece Crăciunul alături de fiica sa. Din păcate însă, fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, nu a fost de acord cu acest lucru, iar acum a dezvăluit ce va face cu Sofia în această zi specială. Posibilitatea ca micuța să meargă în vizită la tatăl său a fost exclusă, așa că cele două se vor bucura de compania surorii vedetei și a familiei acesteia.

Chiar dacă Bianca este mereu atentă la siluetă, de dragul Crăciunului și al preparatelor tradiționale va renunța pentru puțin la dietă. A mărturisit că de pe masa lor nu vor lipsi sarmalele, cozonacul și piftia, ultima fiind printre preferatele sale.

„O să facem Crăciunul în familie, că așa se face. Cu sora mea, cu cei mici, cu cumnatul meu, la brad, la mine, la ei. Atât! Nu fac nimic special!  Abia aștept să mănânc piftie, sarmale și cozonac. Îmi place mult piftia! Sofia știe colinde, iar acolo unde stă sora mea e o comunitate mișto și cred că o să meargă la colindat”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Ce cadou vrea Sofia de Crăciun?

Sofia dă semne că-i seamănă leit mamei sale, în special atunci când vine vorba de hotărâre. Știe exact ce vrea să găsească sub bradul de Crăciun, iar scrisoarea pentru Moșul a fost făcută cu mult timp în urmă. Fiica Biancăi Drăgușanu dorește câteva jucării, dar și un cadou puțin mai neobișnuit. Mai exact, micuța vrea să-și schimbe culoarea părului și să se facă blondă, așadar a cerut și o vopsea de păr.

„Vrea un Ponyville (n.r.- un sat de ponei), deși are un sac plin de ponei, mai vrea un sat de ponei. O casă pentru păpuși, are și hăinuțe, dar vrea o casă mai mare pentru ele. Și mi se pare că vrea vopsea de păr, pentru că vrea să se facă blondă”, a mai relatat Bianca pentru aceeași sursă.

Bineînțeles, și Bianca a fost întrebată ce dorințe are de Crăciun, iar ea a mărturisit că nu așteaptă nimic deosebit sub brad. Singurul lucru pe care și-l dorește este sănătatea, deoarece în ultima săptămână s-a confruntat cu mici probleme de sănătate specifice sezonului rece și rutina zilnică i-a fost mult dată peste cap.

Diva are mereu grijă să-și facă mereu daruri scumpe și să își îndeplinească orice dorință materială, așa că probabil până în acest moment chiar și-a achiziționat majoritatea lucrurilor pe care le-a vrut.

Etichete: