Redactia.ro
Home » Monden » Ce simte acum Lia Bugnar, după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose. A recunoscut: „Nu i-au dispărut…”

Ce simte acum Lia Bugnar, după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose. A recunoscut: „Nu i-au dispărut…”

GALERIE FOTO (2)

Lia Bugnar a dat cărțile pe față și a recunoscut ce simte acum, după despărțirea de Anghel Damian. Scenaristul s-a cuplat cu Theo Rose, când nimeni nu se aștepta.

Lia Bugnar, despre relația cu Anghel Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost împreună timp de nouă ani, în ciuda diferenței de vârstă. Scenaristul s-a cuplat cu Theo Rose și i-a luat pe toți prin surprindere. Au existat diferite zvonuri legate de antipatii între Lia Bugnar și Theo Rose, însă actrița spune abia acum ce simte cu adevărat legat de această situație. Lia a fost prezentă în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, moderată de bunul său prieten Marius Manole, unde l-a pus pe acesta, la un moment dat, să aleagă între prietenia cu ea și cea cu fostul ei iubit, Anghel Damian.

„Cu tine sunt prieten de-o viață, deci nu se pune problema, Anghel mi-a fost prieten, îmi este în continuare și cred că și tu ai părerea asta că nu trebuie să desparți lucrurile în felul ăsta, că nu are sens. E adevărat că vorbesc mult mai rar cu Anghel decât vorbeam înainte, a fost o situație stranie și necunoscută și pentru mine, că nici eu nu știu să mă comport în situațiile astea, că nu vrea să te rănesc nici pe tine și nu vreau să-l rănesc nici pe Anghel, neapărat. Eu cred că viața va așeza lucrurile așa cum trebuie să le așeze și că nu trebuie judecat în felul ăsta: pe cine aleg sau pe cine nu aleg. Probabil că viața ne va despărți cumva, habar nu am. Acum nu poți să iubești un om și apoi când se întâmplă ceva să spui, băi, e un tâmpit”, a spus Marius Manole.

Ce simte acum Lia Bugnar, după despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a recunoscut că sentimentele ei pentru fostul partener nu s-au schimbat, menționând că lui Anghel Damian, calitățile i-au rămas aceleași. Trebuie precizat că asta e o utopie. Să trebuiască să alegi tu cândva între prietenia cu mine și cea cu Anghel, că acest caz nu ar avea de ce să există vreodată, pentru că eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile, adică pentru ce l-am iubit îl putem iubi în continuare. Nu s-a schimbat, ba chiar e un om care artistic evoluează spectaculos și e un prieten pe care chiar ne putem baza. Îl avem și în «Și cu pisica ce-ați făcut?», deci ne întâlnim cu el și pe scenă. Anghel e Anghel, el nu s-a deteriorat cu nimic”, a spus Lia Bugnar în podcastul menționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini