Redactia.ro
Home » Monden » Ce spun copiii lui Cătălin Crișan despre tatăl lor. Cum se înțeleg cu părintele lor

Ce spun copiii lui Cătălin Crișan despre tatăl lor. Cum se înțeleg cu părintele lor

GALERIE FOTO (2) Ce spun copiii lui Cătălin Crișan despre tatăl lor.

Ce spun copiii lui Cătălin Crișan despre tatăl lor. Artistul are copii adolescenți care acum înțeleg mai bine situația. Recent, Daria și fratele ei au vorbit despre tatăl lor, Cătălin Crișan. În trecut, tânăra a refuzat să vorbească cu părintele său, dar ulterior, relația lor s-a schimbat.

Ce spun copiii lui Cătălin Crișan despre tatăl lor. Cum se înțeleg cu părintele lor

Ce spun copiii lui Cătălin Crișan despre tatăl lor. Cătălin Crișan a divorțat de prima soție, iar acum se poate mândri pentru că are doi copii adolescenți, care învață la cele mai bune facultăți din Capitală. Daria, fiica artistului studiează actoria și își dorește o carieră în domeniu, fiind pasionată și de muzică. Invitați într-o emisiune tv, Daria și fratele său au vorbit despre relația pe care o are cu tatăl lor, dar și cum se comportă Cătălin Crișan în rolul de tată. Potrivit copiilor, relația dintre ei și artist este una foarte bună, chiar dacă în trecut au existat momente dificile și aceștia nu au vrut să vorbească cu tatăl lor. Daria a spus că a refuzat să mai vorbească cu artistul timp de câteva luni, dar tot ea a făcut pasul spre împăcarea cu tatăl ei.

copiii lui Cătălin Crișan

Mai mult, cei doi au mărturisit că atunci când au o problemă, tatăl lor este prima persoană pe care o contactează pentru a le oferi sfaturi. „Mărturisesc că nu i-am cerut sfatul, deși ar fi trebuit cu siguranță. În general mama a fost lângă mine pentru că eu am vrut să fie ea pentru că e fată. (…) Suntem două caractere foarte puternice. Nu o spun ca să-l pun într-o lumină proastă.”, a spus Daria la Antena Stars.

De cealaltă parte, Rariș a povestit că este mult mai apropiat de părintele său și că se înțeleg foarte bine. Totodată, dintre cei doi nu lipsesc nici certurile care sunt normale. Cei doi tineri au spus că artistul nu este un tată exigent, ba din contră, este permisiv din toate punctele de vedere.

Cătălin Crișan a divorțat după 14 ani de căsătorie

În 2009, artistul anunța că divorțează de soția sa, Lucia Bubulac, femeia împreună cu care are doi copii. La doi ani distanță, Cătălin Crișan și-a refăcut ciața și a devenit din nou tată. Medicul Alina Ioana Cupșa, actuala soție a artistului, i-a dăruit o fetiță pe nume Lara Maria. La acea vreme, Cătălin Crișan declara că cei doi copii ai săi, Daria și Rariș l-au felicitat, iar acest lucru l-a bucurat foarte mult. . „Am vrut ca cei mici ai mei să ştie prima dată. Le-am zis că e bine să nu fie singuri şi că o să aibă un frate sau o soră. Au reacţionat foarte bine. M-au făcut fericit”, spunea Crişan.

În trecut, Lucia Bubulac făcea dezvăluiri șocante despre fostul soț și copiii săi. Acesta declara că artistul s-a răcit de cei doi copiii în momentul în care s-a recăsătorit. „Relaţia dintre Cătălin şi copiii noştri s-a răcit. Pot să spun că atât pe mine, cât şi pe copiii mei ne-au deranjat acele declaraţii. Nu înţeleg de ce fostul soţ recurge la asemenea lucruri şi de ce copiii mei trebuie să fie supuşi acestor întâmplări, fără voia lor. Pot să vă spun că fetiţa mea a fost traumatizată, ea a auzit de la profesori, la şcoală, ce a spus tatăl ei prin ziare. Nu a fost felicitat de noi nici când s-a căsătorit, nici când a devenit tată. Daria face parte din categoria celor care nu sunt fericiţi de evenimentele din viaţa tatălui ei. Ea nu a vrut să-şi vadă sora vitregă, doar Raris a fost luat şi dus, nu neapărat cu acordul lui”, declara fosta soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: