Redactia.ro
Home » Știri » Ce spun despre tine ultimele două cifre din anul nașterii. Ce susțin numerologii

Ce spun despre tine ultimele două cifre din anul nașterii. Ce susțin numerologii

Ce spun despre tine ultimele două cifre din anul nașterii. Ce susțin numerologii

Ce spun despre tine ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor. Ei sunt de părere că anul nașterii poate avea o influență destul de însemnată asupra destinului și personalității fiecărui individ în parte, în special ultimele două cifre din acest număr care formează anul în care ne-am născut.

Ce spun despre tine ultimele două cifre din anul nașterii. Ce susțin numerologii

Numerologii susțin că sunt importante mai ales ultimele două cifre din anul nașterii. Însumate, ele pot dezvălui anumite trăsături de caracter, anumite înclinații și preferințe care ne conduc în viață și ne influențează alegerile pe care le luăm la un moment dat. Se adună cele două cifre până când se obține unul singur. Exemplu: dacă te-ai născut în 1997, suma ultimelor două cifre este 16, care se adună și însumează 7.

1

Dacă suma ultimelor două cifre din anul nașterii este 1, se spune că este specific unor caractere puternice, luptătoare și încăpățânate. Sunt oameni care își modelează un set de principii și valori bine alese și sunt înclinați către lux și obiecte scumpe. Totodată, acete persoane au tendința de a cheltui. Prea mult și aiurea.

2

Dacă ultimele două cifre din anul nașterii însumează 2, se poate spune că acești oameni sunt norocoși, echilibrați, creativi și foarte sociabili, înconjurați mai mereu de prieteni și de familie, pentru care ar face orice. Un mare defect este tendința de a lua decizii greșite din cauza emotivității și a sensibilității, conform libertateapentrufemei.ro.

3

Dacă ultimele două cifre din anul nașterii însumează 3, aceste persoane sunt creative și libere, cu multe resurse interioare și simțul umorului dezvoltat. Un minus ar putea fi legat de faptul că nu au încredere în ele și au prea multă nevoie de cei din jur ca să fie aprobate, să primească validare.

4

Dacă ultimele două cifre din anul nașterii însumează 4, acești oameni sunt foarte apreciați și au o imagine bună, în general, deși ei reușesc să își păstreze o anume modestie. Muncitori, echilibrați și capabili de sacrificii, familiști și iubitori. Ca minusuri: cedează prea ușor, așa că alții profită.

5

Dacă ultimele două cifre din anul nașterii însumează 5, este o cifră specifică persoanelor independente, active și iubitoare de schimbări. Spiritul liber iese în evidență și detestă constrângerile și dependențele. Într-o relație, le place să conducă și să ia toate deciziile.

6

Sensibilitatea și generozitatea îi caracterizează pe cei care care însumează cifra 6 din cele două cifre din anul nașterii lor. Vor lucruri mărețe în viață, sunt sensibili și au un suflet mare, așa că fac tot ce pot să îi ajute pe ceilalți. Mulți prieteni vin să plângă pe umărul lor, oferindu-le astfel sprijin pe orice cale.

7

Ori de câte ori numărul 7 este legat de o dată de naștere sau de numerele simbolice din viața cuiva se spune că aduce noroc. Prin urmare, aceste persoane își pot încerca norocul la loto și nu numai. Calități există din plin, pot realiza multe și au cariere de succes, de obicei, deși ele nu prea preferă lumina reflectoarelor: sunt, mai degrabă, foarte liniștite și retrase. Le place liniștea. Și interioară, și exterioară.

8

Persoanele care beneficiază de vibrațiile cifrei 8 sunt ambițioase, motivate și foarte sigure pe ele. Atât de sigure, că uneori o iau foarte ușor pe direcția greșită. Muncesc foarte mult, însă numai dacă au și avantaje. Le lipsește empatia în relația cu prietenii sau colegii de muncă.

9

Dacă ultimele două cifre din anul nașterii însumate fac 9, atunci acești oameni fură inima oricui, pe loc, și se pot lăuda cu o fire deschisă şi fermecătoare. În familie, între prieteni, ei sunt liderii și sufletul petrecerilor. Sunt generoși și sar în ajutor oricui, fără să aștepte ceva în schimb. Iubirea familiei și afecţiunea prietenilor sunt lucrurile care contează pentru ei cei mai mult.

Ce spun despre tine ultimele două cifre din anul nașterii. Ce susțin numerologii
Foto: Pexels
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: