Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Anca Țurcașiu despre noul iubit. Cine este acesta

Ce spune Anca Țurcașiu despre noul iubit. Cine este acesta

Anca Țurcașiu, vedeta cunoscută din „Asia Express”, a oferit noi detalii despre viața ei personală, dezvăluind că trăiește o poveste de dragoste specială cu un bărbat pe care îl cunoaște de peste 20 de ani. După ce ambii au trecut prin divorțuri, s-au regăsit și au început o relație bazată pe prietenie, respect și încredere. Anca a menționat că acest partener o face să se simtă completă și fericită, aducându-i liniște și susținere. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că preferă să păstreze discreția în privința detaliilor personale.

O poveste de dragoste născută din prietenie

Anca Țurcașiu a vorbit deschis despre cum relația actuală a început pe bazele unei prietenii vechi de două decenii. De-a lungul anilor, fiecare a trăit experiențele sale de viață, însă după divorțurile prin care au trecut, cei doi au descoperit o conexiune nouă și puternică. Anca a recunoscut că nu ar fi crezut niciodată că această prietenie de lungă durată va evolua într-o relație romantică.

Ne-am regăsit după atâția ani și ne completăm extrem de bine. El este foarte grijuliu și atent, iar asta mă face să mă simt împlinită”, a mărturisit vedeta.

Deși cei doi au o relație stabilă și fericită, Anca a preferat să păstreze misterul asupra identității partenerului, dorind să protejeze intimitatea vieții sale personale.

Viața după divorț: regăsirea fericirii

După ce a trecut printr-un divorț dificil în urmă cu patru ani, Anca Țurcașiu recunoaște că a fost nevoie de timp pentru a se vindeca și a găsi din nou echilibrul. Însă, la începutul acestui an, viața i-a adus o surpriză plăcută: o relație care îi oferă nu doar iubire, ci și o liniște interioară profundă.

Suntem prieteni de foarte mulți ani, vreo 20, și n-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună. Fiecare și-a construit propria familie. Între timp, am divorțat amândoi și ne-am regăsit, rămânând prieteni, într-o altă formă, poate trimiși unul către celălalt, de undeva de sus, pentru a ne conecta în alt fel decât am făcut-o până acum, pentru că fiecare dintre noi avea nevoie de un partener așa cum este celălalt. Ne completăm extrem de frumos…”, a spus Anca.

Totuși, vedeta a subliniat că își dorește ca această poveste de iubire să rămână cât mai discretă, departe de ochii publicului, considerând că unele momente sunt doar pentru ea și partenerul ei.

O relație bazată pe respect și comunicare

Anca Țurcașiu a evidențiat cât de importantă este comunicarea într-o relație și cum aceasta a ajutat-o să construiască un parteneriat solid alături de actualul său iubit. Vedeta a explicat că înțelegerea reciprocă, respectul și sprijinul oferit de partenerul său sunt pilonii pe care se bazează relația lor.

E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care nu mă lasă să fac nimic, care are o grijă de mine și o atenție nemăsurate, cu care fac absolut totul împreună, extrem de tandru, de romantic. Nici nu știu să gestionez atâta atenție care vine către mine și atâta grijă, pentru că, în toată viața mea, eu am făcut mult mai mult din lucrurile pe care ar fi trebuit să le facă alții în jurul meu.”, a mai spus artista pentru viva.ro.

Acum, Anca Țurcașiu este fericită și mulțumită de direcția în care merge viața ei, atât pe plan personal, cât și profesional, și recunoaște că această perioadă din viața ei este una de renaștere și armonie.

Această poveste de dragoste, născută dintr-o prietenie veche, subliniază faptul că dragostea poate apărea în cele mai neașteptate momente și poate aduce împlinire celor care o primesc cu inima deschisă. Anca Țurcașiu este un exemplu că viața poate oferi surprize frumoase chiar și după încercări dificile, cum ar fi un divorț, și că iubirea poate înflori atunci când ne așteptăm mai puțin.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: