Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Bogdan Mocanu după ce s-a zvonit că Jador s-a despărțit de Oana Ciocan

Ce spune Bogdan Mocanu după ce s-a zvonit că Jador s-a despărțit de Oana Ciocan

Bogdan Mocanu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre prietenul său, Jador, în contextul zvonurilor conform cărora manelistul s-ar fi răzgândit în privința căsătoriei cu Oana Ciocan. Mocanu a vorbit deschis despre relația lor de prietenie, motivele de ceartă și viitorul lui Jador, inclusiv dorința acestuia de a deveni tată. 

Ce spune Mocanu despre relația dintre Jador și Oana Ciocan

Se vehiculează că Jador s-ar fi despărțit de Oana Ciocan și că nunta lor ar fi fost anulată. Bogdan Mocanu, prieten apropiat al cântărețului, a clarificat situația.

Bogdan a dezvăluit că relația lui cu Jador a avut de suferit din cauza unor comportamente ale acestuia care l-au deranjat în repetate rânduri. Deși îl consideră pe Jador ca pe un frate, Mocanu a recunoscut că, de când Jador este cu Oana, s-au distanțat puțin. Totuși, el nu atribuie răceala dintre ei relației lui Jador cu Oana, ci unor circumstanțe mai complexe.

„Au fost mai multe chestii care m-au deranjat și s-au adunat în timp,” a explicat Bogdan pentru fanatik.ro.

Chiar și așa, el rămâne alături de prietenul său și își exprimă curiozitatea de a-l vedea pe Jador în postura de tată, crezând că acest eveniment l-ar face mai responsabil. Jador își dorește foarte mult să devină tată, iar Bogdan crede că acest lucru ar putea aduce o schimbare pozitivă în viața prietenului său.

„Își dorește foarte mult un copil”

Când a fost întrebat dacă Jador se va schimba după ce va deveni tată, Bogdan a răspuns afirmativ, adăugând că un copil îl va face pe Jador să devină mai responsabil. El a remarcat că Jador nu s-a schimbat drastic și speră că va rămâne același om bun la suflet, chiar dacă uneori este prost de gură.

„Își dorește foarte mult un copil. Cred că un copil o să îl facă mai responsabil, sunt perfect sigur de asta”, a mai spus Bogdan Mocanu.

„Nu știu când se va însura, dar știu că își dorește foarte mult asta, iar eu îi voi fi alături, cu siguranță. Sunt curios cum i-ar sta ca tată!„.

În contextul speculațiilor despre despărțirea de Oana Ciocan, Jador a postat pe contul său de Instagram că va încerca să își păstreze viața privată departe de ochii publicului și că se va exprima prin muzica sa. Această decizie sugerează că Jador dorește să se concentreze mai mult pe cariera sa muzicală și să evite expunerea excesivă a vieții personale.

Mocanu a observat că Jador s-a schimbat de când este cu Oana, dar subliniază că această schimbare nu este neapărat negativă

El consideră că permisivitatea celor din jurul lui Jador îl face să se comporte diferit. Totuși, Bogdan apreciază răbdarea și capacitatea Oanei de a-l tempera pe Jador, menționând că „a trecut testul” în ochii săi.

„Nu l-am văzut decât o singură dată diferit față de cum l-am cunoscut. Când s-a întâmplat asta, am renunțat la prietenia cu el. Dacă va rămâne același om cu suflet bun și prost de gură toată viața, vom fi ok”, a mai spus Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a subliniat că, deși relația sa cu Jador a avut momente dificile, prietenia lor rămâne puternică. El a menționat că unele comportamente ale lui Jador au fost greu de suportat, dar că relația lor a rezistat datorită legăturii profunde dintre ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: