Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce spune Carmen Harra despre anul 2021: ”Va fi dificil, cu multe schimbări economice, dramatic”

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021: ”Va fi dificil, cu multe schimbări economice, dramatic”

Anul 2020 a fost anul pandemiei de coronavirus. Carmen Harra a făcut previziuni cu privire la anul 2021. Prezicătoarea a precizat că va fi un an cu multe schimbări dramatice. 

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021

Carmen Harra susține că anul 2021 va fi un an sub influența și energia cifrei 5, care este cifra renașterii și reînvierii. Prezicătoarea a precizat că va fi un an eliberator din multe puncte de vedere și că vom ieși la lumină încet din situația adusă de pandemia de coronavirus. Însă, celebra prezicătoare a mai spus că va fi un an dificil din punct de vedere material.

”2021 fiind sub energia cifrei 5, cifra 5 înseamnă dimensiunea a cincea, cifra 5 se referă la renaștere, la reînviere, la moarte care aduce reînvierea, în sensul simbolic, revenirea la o altă viață sau revenirea la viață, în sensul bun al cuvântului, deci eu îl calific ca un an eliberator, un an de bine care ne va reechilibra într-o oarecare măsură pentru că ne va aduce sentimentul că putem să ieșim la lumină din situația în care am fost în 2020.”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra susține că se vor simți din ce în ce mai mult consecințele economice ale anului în curs. Mai mult, aceasta este de părere că anul 2021 va fi unul dramatic, atât din punct de vedere al schimbărilor politice, cât și din punct de vedere al schimbărilor mateiale și economice.

Carmen Harra a mai vrut să transmită românilor un mesaj de susținere la final de an și speră că totul se va termina cu bine și că aceasta situația va lua sfârșit.

,,2021 este un an însă dificil material, consecințele zbuciumului din 2020 le vom simți foarte puternic în 2021. Este un an dramatic pentru că și 2020 a fost un an carmic politic aducând multe aspecte politice la suprafață, lucru pe care omenirea trebuie să le schimbe și 2021 e un an de schimbări, politice, în diferite părți ale lumii, schimbări economice care se întrevăd între 2021 și 2025 cu multă claritate. Sunt multe de spus la acest capitol. Eu doresc românilor mei pace în suflet, bucurie, liniște, să se bucure de cei dragi și de sărbătorile Crăciunului.”, a mai spus celebra prezicătoare.

Carmen Harra a mai precizat, în urmă cu câteva zile, că este foarte important modul nostru de gândire și că nu trebuie să ne lăsăm dominați de emoțiile negative.

”Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării. Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: