Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce spune despre tine pijamaua în care dormi?

Ce spune despre tine pijamaua în care dormi?

Felul în care dormim poate spune multe despre noi, de la poziția adoptată în timpul somnului, obiceiurile premergătoare orei de culcare, obiectele de care ne înconjurăm și până la vestimentația pe care o purtăm în pat. Pijamaua, cămașa de noapte sau chiar ținuta Evei pentru odihna de noapte sunt indicii ale personalității și stilului de viață.

Fie că alegi o costumație confortabilă din bumbac, fie că îți place să îți pui corpul în valoare într-o pijama damă sexy, trebuie în primul rând să te simți bine în pielea ta. Iată ce poate sugera vestimentația de somn în legătură cu persoana ta.

Preferi pijamaua cu nasturi? Înseamnă că ești o fire organizată

Pijamaua cu nasturi nu este un model rezervat exclusiv bărbaților. Și reprezentantele sexului frumos se pot bucura de această costumație, fabricată din diverse materiale precum bumbac, mătase ori satin. Sunt de obicei piese cu o croială clasică, cu pantaloni lungi și bluze cu rever, care învăluie frumos silueta, indiferent de rotunjimile ei.

Preferința pentru acest tip de pijama indică faptul că, pentru tine igiena și îngrijirea corpului sunt la mare preț. De asemenea, ești o fire organizată, căreia îi place ordinea și îi place să păstreze întotdeauna controlul asupra situației.

Pijamaua de bumbac cu tricou și pantaloni scurți, pentru confort și libertate

Pijamaua de bumbac cu tricou și pantaloni scurți îmbină frumos ideea de atractivitate cu cea de confort, realizând un compromis între preocuparea pentru aspectul corpului pe timpul nopții și felul în care te simți și te miști în orele pe care le petreci în pat.

Femeile care aleg să doarmă într-o astfel de costumație sunt independente și le place să facă lucrurile în maniera proprie. Țin în același timp la părerea celorlalți, însă găsesc întotdeauna un mod original de a rezolva problemele de zi cu zi și de a se conforma normelor sociale. În magazinul SevenSins găsești mai multe modele de acest tip, cu ajutorul cărora poți fi sexy și jucăușă în același timp.

Ce spune despre tine o pijama sexy din satin?

Satinul și mătasea sunt materiale care au fost asociate întotdeauna cu luxul și eleganța. Folosite pentru o ținută de noapte, pijamalele sexy din satin incită imaginația și nu numai. Pot fi purtate pentru întâlnirile pasionale cu persoana iubită, dar le poți îmbrăca și în fiecare seară, când te pregătești pentru odihnă. La SevenSins poți conta pe materiale confortabile, moi și plăcute la atingere, pentru serile de vară în care îți dorești ceva răcoros, care să îți mângâie trupul.

Femeile care poartă astfel de costumații sunt preocupate de aspectul lor fizic, sunt puternice, fără a-și pierde însă din feminitate. Le place să atragă, să se simtă bine și să guste din plăcerile vieții și ale dragostei.

Tricoul sau pijamaua pufoasă supradimensionată și nostalgia copilăriei

Este felul în care te răsfeți tu noaptea și care, inconștient, te poartă înapoi în copilăria lipsită de griji și înconjurată de dragoste. Tricoul larg și pijamaua supradimensionată sunt felul tău de a spune că ești adapta confortului, a răsfățului în felul tău. De asemenea, ești o persoană familistă, pentru care dragostea și loialitatea sunt la mare preț. Din când în când însă, ai face bine să încerci și ținute mai sexy pentru noapte. SevenSins îți oferă atât variante de sexy-jucăuș, copilăros, cât și ținute pentru nopți pasionale.

Alegerile noastre în materie de pijamale dezvăluie multe despre personalitatea și stilul nostru de viață. De la preferința pentru confort și organizare simbolizate de pijamaua cu nasturi, la dorința de a combina atracția și confortul într-o pijama de bumbac cu tricou și pantaloni scurți, sau chiar la preferința pentru eleganța seducătoare a unei pijamale sexy din satin, fiecare opțiune spune o poveste distinctă despre cine suntem. Indiferent de preferințe, fiecare dintre noi găsește în alegerea pijamalei perfecte un echilibru între confort, stil personal și expresie a identității noastre interioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini