Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Gheorghe Turda despre operațiile estetice ale Elenei Merișoreanu. „Să-și dea ceva jos”

Ce spune Gheorghe Turda despre operațiile estetice ale Elenei Merișoreanu. „Să-și dea ceva jos”

GALERIE FOTO (3) Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor.

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi artiști de renume în muzica populară românească. Pe lângă colaborările lor muzicale, cei doi sunt și apropiați, participând frecvent împreună la diverse evenimente și proiecte. Recent, Elena Merișoreanu a făcut public faptul că a apelat la o nouă intervenție estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul, iar declarațiile ei au stârnit curiozitatea presei și a publicului.

Reacția surprinzătoare a lui Gheorghe Turda

Într-o recentă discuție despre intervențiile estetice ale Elenei Merișoreanu, Gheorghe Turda a preferat să rămână rezervat în privința subiectului. Cu toate că sunt apropiați și au colaborat în diverse proiecte, Turda a ales să nu ofere prea multe detalii sau comentarii despre deciziile estetice ale colegei sale de scenă. Acesta a subliniat că fiecare individ are dreptul să decidă ce face cu aspectul său, iar acest lucru trebuie să fie o alegere personală, făcută cu responsabilitate și înțelegere.

Nu intru în discuții despre operațiile estetice ale Elenei Merișoreanu, mi-a fost și colegă, nu comentez aspectul fizic al cântăreților.Pe banii lui, fiecare își face ce vrea. Dacă bărbații n-au ceva să-și pună, dacă femeile au nevoie să-și dea ceva jos să-și dea, e alegerea fiecăruia! Iar despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam, și ele operate estetic, ce să spun? Sunt mult prea tinere față de nivelul meu de cultură și nu mă interesează ce fac ele!„, a declarat Gheorghe Turda.

 

Deschiderea Elenei Merișoreanu față de intervențiile estetice

Contrar rezervei lui Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu a fost mereu deschisă în privința intervențiilor estetice la care a apelat. Recent, cântăreața a mărturisit că a decis să efectueze o nouă intervenție pentru a corecta pleoapele căzute, în căutarea unei îmbunătățiri a aspectului său fizic. Prin această deschidere, Merișoreanu a încurajat o discuție mai largă despre frumusețea și standardele estetice, într-un context în care mulți artiști aleg să nu își împărtășească experiențele lor în acest sens.

Astfel, prietenia și colaborarea dintre Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu rămân solide, chiar și în fața deciziilor personale legate de aspectul fizic, demonstrând că respectul reciproc și susținerea se mențin indiferent de alegerile individuale.

Nici nu a durat 10 minute operația și nu m-a durut deloc. A făcut cu laserul, taie acel surplus de piele. M-am învinețit mai mult sub ochi, nu mult, dacă mi-aș pune ochelari, nu s-ar vedea. Când voi scoate firele, până atunci îmi va trece. Oricum, nici nu simt că mi-am făcut ceva. Erau la clinică fete tinere. Eu de ce să nu îmi fac? Sincer, mă deranja când mă machiam că era un pic pleoapa lăsată peste ochi. Acum nu se vede, că sunt umflată. Acum două zile m-am operat, dar să știi că nu am simțit absolut nimic. Doar când mi-a făcut anestezia locală, a folosit laser.”, a spus Elena Merișoreanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: