Redactia.ro
Home » Homepage » Ce spune Gigi Becali despre parada LGBT. Ce promite să facă în ziua respectivă. „Dacă nu face Patriarhia, fac eu”

Ce spune Gigi Becali despre parada LGBT. Ce promite să facă în ziua respectivă. „Dacă nu face Patriarhia, fac eu”

Gigi Becali, un adevărat binefăcător

Gigi Becali tună și fulgeră! Motivul? Parada PRIDE care se va desfășura pe Calea Victoriei din Capitală. Nu este un secre faptul că milionarul este unul dintre cei mai apropiați oameni ai Bisericii Ortodoxe, iar credința sa față de cele sfinte este de neclintit. Acesta afirmă că această paradă nu își are locul la noi printre creștini și a șocat cu declarațiile sale.

Gigi Becali, declarații tranșante

Gigi Becali nu s-a sfiit să își spună punctul de vedere despre parada LGBT care se va ține în București pe Calea Victoriei în data de 14 august. Declarațiile acestuia au fost foarte tranșante. Acesta nu s-a sfiit să recunoască faptul că dacă Biserica Română nu ia măsuri, atunci el va fi cel care va face acest lucru. Patronul FCSB consideră că mișcarea LGBT nu își are rostul în România, o țară creștină.

Gigi Becali a mai spus că va fi și el prezent la marș, nu pentru a-i susține pe cei din comunitate, ci pentru a dat cu aghiasmă pe ei. Acesta a mai precizat că gesturile pe care le va face vor fi ostentative și că îi va lăsa în pace deoarece se pare că gestul lor trebuie respectat de democrația țării conform legii.

O sa va spun, ca sa inteleaga toata lumea. Sa nu mai existe contradictii. Oamenii astia e pacatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e pacatul lor, treaba lor. Noi ii lasam, ca asa e democratic, fac conform legii. Ce trebuie sa facem noi, acuma, si sa inteleaga si parintele Guia. Si toata ortodoxia si toti care sunt impotriva manifestatiei sa inteleaga ce trebuie sa facem. Iiisus cand a bagat pe diavol in porci, a aruncat porcii in mare si s-au inecat porci si au murit dracii. Atunci Iisus a sfintit apa in care erau dracii si demonii. Noi ce sa facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi si demoni. Atunci Biserica, cu icoane si Sfanta Cruce, cu aghiasma si cantece de biruinta, sa luam exact marsul lor si tot sa sfintim, milimetru cu milimetru.„, a spus Gigi Becali.

Vom sfinții locurile toate prin care trec ei și vom alunga demonii!

Gigi Becali i-a numit pe participanții de la parada LGBT „demoni”. Acesta a precizat că va merge în urma lor pentru a sfinții fiecare centimetru pătrat, deoarece aceștia ar lăsa în urma lor păcat. El spune că trebuie dat tot cu aghiasmă și sfințit și dacă Pariarhia nu dorește să ia nicio măsură în privința acestui lucru, el va fi cel care o va face.

Asa cum a sfintit Iisus apa marii, sa alunge demonii din apa. Daca nu vom face asta, nenorociri mari se vor intampla pe tot parcursul lor. Si noi vom face si daca nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoti si cu heruvimi si serafimi, ca nici un centimetru calcat de ei sa nu ramana nesfintit cu aghiasma. Trebuie dupa 5 minute in urma lor sa facem si trebuie sa fim dublu ca ei, sa nu lasam centimetru patrat calcat de ei. Vom sfinti locurile toate prin care trec ei si vom alunga demonii!„, a mai adăugat Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: