Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Marina Almășan despre celelalte trei soții pe care le-a avut răposatul Victor Socaciu: „Nu știu cât de curajoasă sunt”

Ce spune Marina Almășan despre celelalte trei soții pe care le-a avut răposatul Victor Socaciu: „Nu știu cât de curajoasă sunt”

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, la data de 27 decembrie 2021. Acesta a lăsat în urmă trei copii. Acesta nu a fost doar un artist îndrăgit pe cât a fost și un bărbat foarte curtat de către femeile din România. El a fost însurat de patru ori, iar cea de-a treia soția lui, MarianaAlmășan a lansat zilele trecute o carte de amintiri intitulată „Ceasul iubirii… cei 16 ani alături de Victor Socaciu”.

Marina Almășan a lăsat deoparte momentele urâte ale despărțirii

Marina Almășan a povestit pentru „Click!” Prin momentele frumoase dintre ei, lăsând deoparte momentele urate ale despărțirii. Ea a discutat și despre fostele soții pe care le numea deseori „văduvele negre”: 

Cine a fost prima iubire a lui Victor Socaciu

„Nu am niciun război cu fostele. Pe prima soție a lui Victor nu am cunoscut-o, ea trăind de multă vreme în Australia. Știu doar ca a fost prima iubire a lui Victor și o femeie remarcabilă.”

A doua soție, invitată ntr-o emisiune de-a Marianei Almășan 

„Pe а doua soție am cunoscut-o, ba cred chiar că am avut-o invitată într-o emisiune a începuturilor mele, când nici nu cred că știam că este soția lui Victor. Țin minte că era o femeie foarte frumoasă și distinsă. Victor nu și-a vorbit niciodată de rău fostele soții, această eleganță făcea parte din felul său de a fi”

Declarații emoționante din partea Marianei Almășan

„La ultimul personaj nu-mi pierd vremea să mă refer, știind modul urât în care s-a insinuat în viața familiei noastre. I-am auzit, recent, un interviu, în care afirma cu nerușinare că nu a vorbit niciodată cu mine, nici măcar la telefon. Îi reamintesc pe această cale de dialogul telefonic pe care l-am avut, de față cu Victor (chiar el mi-a format numărul ei de telefon), în vara lui 2011, cu jumătate de an înainte de despărțirea noastră, când am rugat-o insistent să-l lase pe Victor în pace, să uite numărul lui de telefon, argumentându-i că Victor are o familie care-l iubește, are un copil care are nevoie de tată și în plus, este un om bolnav, un om vulnerabil, de care noi, familia lui, avem grijă ca de un pui de aur. Mă tem că, deși poate va fi tentată, nu va putea nega, întrucât despre acea convorbire telefonică am vorbit într-un interviu, tot în publicația voastră, cu vreo 6-7 ani în urmă. Dacă nu ar fi fost adevărat, putea să riposteze atunci. Și ea, și Victor.”

Marina Almășan: „Nu știu cât de curajoasă sunt”

„Revenind la întrebare: dacă vorbim de curaj, nu știu cât de curajoasă sunt, dar cu siguranță nu sunt un om fricos. Iar atunci când am adevărul de partea mea, devin un adevărat… «Terminator»! Eu n-am de ce să mă tem: nu am furat de la nimeni nimic, nu mint (eventual, am mai „cosmetizat” puțin realitatea, căci memoria lui Victor merită să rămână frumoasă, pentru posteritate), nu datorez nimănui nimic. Datoria mea – în primul rând ca și jurnalist – este să respect cuvântul scris, îmbrăcându-l mereu în haina adevărului”, a încheiat Marina Almășan pentru „Click!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: