Redactia.ro
Home » TV » Ce spune Mihai Trăistariu despre prestaţia României de la Eurovision 2019

Ce spune Mihai Trăistariu despre prestaţia României de la Eurovision 2019

Ce spune Mihai Trăistariu despre prestaţia României de la Eurovision 2019

Cântăreţul Mihai Trăistariu a comentat pe Facebook prestaţia artistei Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, în cea de-a doua semifinală a concursului. Deşi ţara noastră nu a trecut în etapa următoare, Trăistariu a lăudat-o pe Ester.

Iniţial, Mihai Trăistariu şi-a scris părerea cu privire la viitorul câştigător al ediţiei din acest an al Eurovision 2019.

”Să o luăm pe rând. Grafica face 75% din show! Unii artişti nici n-au mai adus oameni pe scenă, s-au folosit doar de grafică şi a fost super. Cât priveşte vocea şi melodia… După mintea mea, Azerbaijan va câştiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neaşteptată pentru mine! Modern la maximum (…). Excelent e puţin spus. Rusul (Sergey Lazarev – n. red.) a făcut iarăşi un show excepţional, ar putea lua şi el locul I lejer. Olada mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea”, a scris artistul, care a reprezentat România la Eurovision în anul 2006, cu piesa ”Tornero”.

În ceea ce priveşte România, Trăistariu afirmă că Ester Peony a cântat impecabil, fiind ”la mare înălţime”.

”România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sould-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”, a scris Trăistariu pe Facebook.

Citește și: Eurovision 2019 – Care sunt ţările calificate în marea finală

Cântăreţul a comentat şi prestaţia vecinilor de peste Prut, dar şi a Macedoniei de Nord.

”Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip (…), tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală la nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta! Bravo, iubitori ai Eurovisionului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-i în mod obişnuit”, a conchis artistul.

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”, a ratat calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Expo Tel Aviv, în Israel.

Aceasta este pentru a doua oară consecutiv când România nu se califică în finala Eurovision. Reprezentanţii României la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, au ratat şi ei calificarea în finală.

Alături de reprezentanta României, în a doua semifinală au participat Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Dintre acestea s-au calificat în finala de sâmbătă Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaidjan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta.

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 marţi, după prima semifinală a concursului.

Citește și: Eurovision 2019 România a ratat calificarea în finala

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: